Mitä ihmettä? Akateemisen kirjallinen aamiainen

Akateemisella Kirjakaupalla on viehättävä Ystäväklubi, jonka jäsenille järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja klubilaiset saavat kirjoista erityistarjouksia. Eräs heidän konseptinsa on ”kirjallinen aamiainen”, jossa ilmoittautuneille osallistujille tarjotaan aamiainen ja kirja-aiheinen ohjelma Cafe Aallossa ennen myymälän avautumista.

Ja niin mukavasti kävi, että saimme Jannan kanssa kunnian esiintyä maaliskuun Kirjallisella aamiaisella esitellen kirjaamme Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä.
Kurja juttu vain se, että Janna sairastui äkillisesti ja lukijat saivat kohtaamisen ainoastaan minun kanssani. 🙁

En ollut ihan valmistautunut pelkkään monologiin, mutta ihan mallikkaastihan se lopulta soljui. Puhuin kirjan synty- ja kirjoitusprosessista ja tietenkin sen sisällöstä; mentalisaatioteorian soveltamisesta vanhemmuuteen.

Tapahtuma oli tiistai-aamuna 26.3. täyteen buukattu, eli 60 kuuntelijaa saapui paikalle. Kirja oli Akateemisella tarjouksessa ja signeerasin niitä kyllä monen monta. Kiitos mukana olleet!

Meillä on muuten Jannan kanssa teille kaikille lukijoille Mitä ihmettä? -aiheinen kiva ylläri tulossa. Siitä lisää parin viikon päästä, noin huhtikuun puolivälissä.
Stay tuned!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *