Signeerattuja kirjoja! Mitä ihmettä-äitienpäivätempaus

Toivottelen täältä teille kaikille rentouttavaa pääsiäistä ja iloista kevätmieltä – sää hellii meitä nyt!
Juhlapyhiä onkin nyt tiuhaan, kun vappu on ihan nurkan takana. Äitienpäiväänkin on enää KOLME VIIKKOA. Tähän liittyen minulla onkin mukavaa asiaa, sillä järjestämme lastenpsykiatri Janna Rantalan kanssa teille erityisen kivan äitienpäivätempauksen!

Tarjolla olisi kirjallista herkkua: Myymme Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä-kirjastamme 50 erikoisnidettä. Kirjan tilanneet saavat siihen haluamansa henkilökohtaisen toivotuksen tai omistuskirjoituksen. Siihen tulee myös meidän molempien kirjailijoiden signeeraukset ja postitamme teokset tilaajille lämpimin ajatuksin! <3

Mitä ihmettä-kirja kertoo mentalisaatiosta, joka on ollut meidän ammattilaisten pitkään käyttämä teoria ja menetelmä vuorovaikutuksen, vanhemmuuden ja mielen hyvinvoinnin ymmärtämiseen ja hoitamiseen. Kirjamme tavoite oli saattaa nämä loistavat opit ihan kaikkien saataville. Huikeita palautteita kirjasta olemmekin jo saaneet, kuten tämä erään lukijan tiivistys:

”Tuntui että kirjan sanoma osui ja upposi samantien. Yritin ottaa heti oppeja käyttöön lasteni (ja vähän miehenkin) kanssa ja erityisesti ”hankalan” esikoisen kanssa se on toiminut todella hyvin. Olen varmastikin mm. arvioinut hänen intentionsa usein väärin tai en ole kaivellut syitä mistä raivostuminen pikkusisarukselle todella kumpuaa. Kuvittelin olevani tuttu lapsen tunteiden sanottamisen kanssa, mutta se on tainnut olla enemmän esimentalisointia.. vinkit rauhoittamiskeinoihin toimivat myös arkiaamujen hässäkkään kun kuopuksen viideskin sukka painaa jalkapohjaa 😬Jo nyt tulos on se että olen saanut ylimääräisiä haleja ja tänään legoauton tuoman lapun, jossa kerrotaan että äiti on paras. Kiitos teorian lisäksi myös käytännönläheisistä esimerkeistä! Kiitos teille mahtavasta kirjasta, jolla toivon mukaan on jatkossakin iso muutos perhearkeemme!”

Kirja-arvioita ovat kirjoittaneet ainakin Kiintymysvanhemmuusperheet, Positiivinen kasvatus, sekä Siunatussa tilassa-bloggari Jimmy Huhtala.

Haluatko Mitä ihmettä-kirjan Special-editionin omistuskirjoituksella ja signeerauksillamme itsellesi tai läheisellesi?
Mitä ihmettä? -äitienpäivän -19 erityisniteen tilausohjeet:
  • Hinta on 30eur/kirja, joka sisältää postituskulut sekä ALV 10%.
  • Otamme tilauksia vastaan nyt heti la 20.4. alkaen niin kauan kuin tuotteita riittää (myynnissä on yht 50kpl). Viimeinen tilauspäivä on su 28.4.
  • Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: mitaihmettakirja@gmail.com. Kerro viestissä, kuinka monta kirjaa tilaat.
  • Vastauksena saat automaattivastausviestin, joka sisältää maksuohjeet: tilinumeron, jonne tilaus maksetaan sekä pyynnön kirjoittaa tilisiirron viestikenttään tilaajan postiosoite sekä toivottu omistuskirjoitus. Emme säilytä näitä henkilötietoja.
  • Tilisiirtomaksusi toimii tilausvahvistuksena. 29.4. mennessä maksamattomat tilaukset peruuntuvat.
  • Postitamme kirjat 3.5., jotta ne ehtivät varmasti perille äitienpäivään 12.5. mennessä. Kuitti ostoksestasi tulee kirjan mukana.
  • Hurry up! Mikäli tuotteet loppuvat kesken, eli tilauksia tulee yli 50kpl ennen 28.4, ilmoitamme asiasta sähköpostin automaattivastauksella.

Jakamalla tämän postauksen saat oivasti vinkattua tästä lahjatoiveesta vaikkapa puolisollesi, aikuiselle lapsellesi tai omalle äidille. Kirjan ajatuksista saa antia niin tyttärenä, äitinä kuin isoäitinäkin, sekä kaikessa työssä lasten, nuorten ja perheiden parissa.
Jahei, äitienpäivänä on ihan sallittua hemmotella myös itseään! Tai sitten: aikainen lintu voi napata tästä jemmaan synttäri- tai muun lahjan – kirjoitamme omistuksen tilaajan toiveiden mukaisesti.
Go, go! Tilauksianne odotellen,
Janna & Leea

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *