Making of Toisenlaiset teiniäidit 5.kausi

Toisenlaiset äidit-sarjalla on edessään jo viides kausi ja tällä kertaa vähän uudistetulla nimellä: Toisenlaiset teiniäidit. Livillä 3.9. alkaen klo 20.00!
Sarjan tunnari ja logokin muuttui ihan uudenlaiseksi ja raikkaaksi:

Kauden uudistuksina on tulossa vaikka mitä herkkuja! Tällä kaudella äidit tapaavat myös toisiaan. Vertaistuki on aina tarpeen, ja olen tosi ylpeä tuotannosta, että olemme tarjonneet sitä näille äideille. Jokaisessa jaksossa on aina yhden äidin tarina, mutta kaikki äidit kuitenkin seikkailevat toistensa jaksoissa. On kuulkaa kiinnostavaa – Iltalehtikin nosti sarjan syksyn kiinnostavimpien tv-uutuuksien listalleen.

Sosiaalista mediaa, kuten Whats appia ja Instagramia on otettu ohjelmaan mukaan, mikä antaa sille nuorekkaan ja nykyaikaisen sävyn. Itsekin siitä inspiroituneena päätin keväällä vartavasten opetella Insta-Storyn käyttöä ja se onkin ollut aika hauskaa. Samihan on siinä ollut aivan virtuoosi jo pitkään! Instassa tilini on @leea.m , Samin @samikuronen ja Toikkareiden tili on @vauvagram. Kannattaa seurailla, jos fanitat ohjelmaa!

Villa Katayan kuvauksissa äitien yhteistapaamisessa oli aivan superkauniit kulissit ja ympäristö. Siitä kirjoittelinkin jo keväällä TÄMÄN postauksen.

Yhteistapaamisen lisäksi tuolloin kuvattiin äitien haastattelut ja promokuvia. Annoin äideille sunnittelemani Vauvavuoden rakkaimmat hetket-valokuva- ja vuorovaikutuskortit. Niillä saa someen monia erilaisia, ihania vauvapostauksia!

Tässä on yhteiskuvia, joista yksi äiti tosin puuttuu. Jennin jakso tulee ekana ja syy selviää silloin 🙂
Näiden ihanien, rohkeiden ja aitojen tämän kauden teiniäitien esittelyt löytyvät Nelosen sivuilla TÄÄLLÄ.
(Jos sarjan parissa kameran takaa löytyvät ihmiset kiinnostavat myöskin, niin heistä kirjoitin oman postauksensa TÄÄLLÄ).

Studiokuvauksia ohjelmaa varten tehtiin kesän aikana myöhemmin pariin otteeseen. Asiantuntijakommenttini taltioitiin tällä kaudella studiossa, ja sitä varten tuotantoyhtiön tiloihin oli lavastettu todella kivat puitteet.

Etävideovastaanotot alkavat olla ihan tätä päivää, ja niinpä minäkin soittelin psykologina osalle äideistä Skypellä.

Reissut pitkin Suomea perheiden kotiin olivat antoisia. Veni, vidi, vici!

Tämän kesätyön kaikista ihanin puoli on mielestäni kyllä edelleen vauvojen nuuskuttelu ja sylittely… olen ihan armoton vauvahullu!

Sarjan some-kuvioista tänä vuonna:
Minä päivystän tuttuun tapaan Toisenlaiset teiniäidit -ohjelman Facebookissa jokaisen jakson jälkeen puoli tuntia. Tulkaa mukaan chattailemaan! Laittelen myös maanantaisin Insta-storyyn jaksokohtaisia kuviani ja bloggaan making of-juttuja täällä.
Sami jatkaa Insta-livessä iltasatujen parissa, hurraa!

Pari vuotta sitten kirjoitin muuten teinivanhemmuudesta TÄMÄN kolumnin, ja se on kyllä edelleen kuranttia kamaa.
Mitä mieltä Sinä olet teinivanhemmuudesta? Aiotko seurata uudistunutta sarjaa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *