Toisenlaiset teiniäidit 5. kausi in the making!

Toikkareiden vitoskauden kuvaukset pyörähtivät eilen käyntiin. Kuvauslokaationa oli upea Villa Kataya Lauttasaaressa. Pienemmän mittaluokan kuvaukset vaihtuivat tällä kertaa järeämpään meininkiin. Paljon enempää en voi asiaa vielä raottaa, mutta tulossa on uudistuksia ja hyvinkin toisenlainen kausi!
Jännää meille tekijöille ja ihan varmasti kiintoisaa katsojille!

Ohjaaja Sako Brockmann käy Samin kanssa läpi päivän rakennetta.
Aamukahvilla suunnittelua. Sohvalla tuottaja Jenna ja toimittaja Henkka.

Sami, Nelosen vastaava tuottaja Jukka Saharinen, Aito Median luova johtaja Eero Hietala sekö toimittaja Henkka ja kuvaaja Martti tsekkaamassa tilaa.

Stailisti Laura-Melanien kanssa.
Tuottaja Jenna ja tuotantopäällikkö Meeri.

Samalla otettiin ohjelman promokuvia Neloselle. Aika hauskoja nämä ”making of”-kuvat, vai mitä?

Kivaa oli! Superjännittävää kuvaaminen mielestäni aina on, mutta myös tosi mukavaa työtä. (Kehtaanko paljastaa: se ei oikeastaan tunnu edes työltä, vaan enemmänkin huolehtivan, iloisen ja innostavan porukan mukana hengailulta.) Ja Samin työparina on helppoa olla! Hän on niin rento, hyväsydäminen ja kannustava tyyppi.
En lakkaa ihastelemasta media-alan dynaamisuutta. Ihmiset ovat käsittämättömän ammattitaitoisia, minkä näkee kirkkaasti, kun tulee näin ulkopuolisena vierailemaan ihan toiselta alalta. Olen usein ihan äimänkäkenä, että joko se tai se tilanne muka purkitettiin. En millään pysy perässä havainnoimassa samalla tavoin, kuin nämä kokeneet telkkarin tekijät. He hoitavat hommansa aina vakuuttavan tarkasti ja säpäkästi turhia hidastelematta.
Tunnen oloni aivan mielettömän kiitolliseksi. Olen päässyt käyttämään omaa ammattitaitoani tämän ohjelman teon parissa ja se on ollut palkitsevaa ja piristävää. Loikka tuntemattomalle alalle on ollut myös hyvin yleissivistävää.

Kiitos! Tästä se lähti ilolla tämä kesätyö taas käyntiin!

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *