Luennoimassa Tampereella lokakuussa: adhd ja vanhemmuus

Kerroin teille keväällä, että olen kirjoittamassa uuteen Adhd-käsikirjaan lukua vanhemmuudesta. Aika kuluu niin nopeaan, että tuon kirjan julkaisu on pian edessä – jo 10.10.2018!
Kirja on nyt ennakkomarkkinoinnissa PS-Kustannuksen sivuilla hintaan 45 euroa, mutta VIP-koodillani 6944 saat sen 38 eurolla -15% alennuksella TÄÄLLÄ.
Kirjaa esitellään näin:
”Elinan erilaisuuden tunne oli todella vahva. Sosiaaliset tilanteet olivat hänelle vaikeita, koska keskittyminen tuotti paljon vaikeuksia ja tilanteet muuttuivat ahdistaviksi. Ennen diagnoosia Elinalle usein myös huomauteltiin siitä, että hän on porukan hölösuu.
Yksilöllisellä tuella voidaan merkittävästi vaikuttaa adhd-oireisen hyvinvointiin. Tässä kirjassa kerrotaan monipuolisesti, miten adhd-oireista lasta, nuorta ja aikuista voi tukea eri elämäntilanteissa. Teos kokoaa yksiin kansiin viimeisimmän tiedon adhd-oireyhtymän ilmenemisestä, diagnosoinnista, hoidosta ja kuntoutuksesta.
Kirjan tekijäkaarti koostuu muun muassa psykiatreista, psykologeista, toimintaterapeuteista sekä kasvatus- ja opetusalan ammattilaisista, jotka työssään kohtaavat adhd-oireisia ja heidän lähipiiriään. Teos on hyödyllistä luettavaa paitsi eri alojen ammattilaisille myös vanhemmille sekä nuorille ja aikuisille, joilla itsellään on adhd.
Kirja on tehty yhteistyössä ADHD-liiton kanssa.”
Adhd-käsikirja julkaistaan ADHD-liiton seminaarissa Tampereella 10.10.2018. Seminaari on kaksiosainen: ensin päivällä ammattilaisille suunnattuja luentoja (ilmoittautumislinkki TÄÄLLÄ) ja illalla osuus perheille (ilmoittautumislinkki TÄÄLLÄ). Seminaari on täysin ilmainen!

 

Iltaseminaari SuperParkissa, jonne ilmoittautuminen viimeistään 3.10.:

Nähdäänkö Tampereella? 😉
Arvon yhden adhd-käsikirjan Facebookissani jossain kohtaa syksyä, joten pysy kuulolla asian suhteen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *