Hyvää Uutta Vuotta 2017 – yhteenvetoa kuluneesta vuodesta ja ajatuksia tulevasta

Joululoma on tehnyt hyvää ja vähitellen on aika palata blogipäivitysten pariin. Ensi vuonna tavoitteenani on lisätä hiljalleen postaustahtia. Otan mielelläni vastaan toiveita kirjoitusaiheista sekä blogiyhteistyö-yhteydenottoja!
Ensi vuonna uudistan blogia siten, että julkaisen toisinaan vieraskynäkirjoituksen. Tekstiä tuottavat tuntemani sosiaali- ja terveydenhuoltoalan asiantuntijat ja toisinaan ääneen saattaa päästä joku vertaistarinan kertova ihminen.
Vuosi 2016 oli minulle ammatillisesti vuoristorataa, kuten kerroin mm. täällä, mutta vuosi kallistuu ehdottomasti enemmän menestyksen puolelle.  Aloitin vastaanotot Diacorissa, osallistuin Viltti-mobiilisovelluksen kehittämiseen, esiinnyin asiantuntijana Toisenlaiset äidit-sarjassa ja toimin kolumnistina Vauva.fi-sivustolla. Tutustuin valtavaan määrään uusia inspiroivia ihmisiä. Ratkoin asiakkaideni kanssa pienempiä ja isompia solmuja. Olen hyvin kiitollinen, että sain olla mukana tässä kaikessa ja monessa muussa!
Onnellista Uutta Vuotta!
Haluan sydämellisesti kiittää kaikkia yhteistyötahojani ja asiakkaitani sekä blogin lukijoita tästä vuodesta! Nöyrä KIITOS! Astelen hyvin toiveikkaana vuotta 2017 kohti. <3
-Leea

2 thoughts on “Hyvää Uutta Vuotta 2017 – yhteenvetoa kuluneesta vuodesta ja ajatuksia tulevasta

  1. Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta, Leea! Työtäsi on inspiroivaa seurata. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *