Proudly presenting: Diacor

Tyytyväisenä saan vihdoinkin kertoa tästä uutisesta! Kesän ajan muhineet neuvottelut ovat nimittäin edenneet siihen, että avaan psykologin vastaanoton Diacoriin syyskuun aikana!D-ogoTulen toimimaan toistaiseksi Kannelmäen sekä Flamingon asemilla. Otan vastaan kummassakin toimipisteessä aluksi noin kerran kuussa, ja kysynnän mukaan on mahdollista lisätä aikoja ja vaihtaa tai ottaa vastuulleen useampia Diacor-asemia. Pikkujätti Järvenpään vastaanottoni säilyy ennallaan ja ajanvarauksen sinne voi tehdä täällä tai puhelimitse p. 0600 550 501. Diacorin ajanvaraukset taas hoituvat kätevästi netissä täällä tai puhelimitse p. 09 775 0800.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kannelmäen Diacor löytyy kauppakeskus Kaaresta.
Diacor laajentaa lapsiperhepalveluitaan ja kuluva syksy 2016 tulee olemaan mielenhyvinvointipalveluiden tehostamisen aikaa. Moniammatillinen ammatinharjoittajajoukkomme vastaa perheneuvolan, jopa lastenpsykiatrisen erikoissairaanhoidon vahvuutta ja sote-uudistusta silmälläpitäen tästä voi tulla vaikka mitä. Tilat mahdollistavat esimerkiksi vanhempi-lapsi vuorovaikutusryhmien pitämisen ja palveluita voi nyt ja jatkossa kehittää, räätälöidä ja vaihdella eri Diacor-toimipisteiden välillä. Miten upeaa! Mielelläni otan vastaan yhteydenottoja ja toiveita.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Diacor laajentaa lapsiperheiden palveluita.
Diacor on minulle yrityksenä hyvin tuttu ja sydämeni sykkii sille vähän lukkarinrakkautta. Työskentelin monta vuotta samassa konsernissa Diacorin pääomistajan eli Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön palveluksessa. Diacor on siis kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva terveyspalveluyritys, jonka liiketoiminnan voitot ohjataan Diakonissalaitoksen säätiölle, joka puolestaan voi tämän turvin harjoittaa omaa diakoniatyötään kaikkein vaikeimmassa asemassa olevien auttamiseksi. Käymällä Diacorissa tuet siis yhteiskunnallista hyvinvointia.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kannelmäkeen on helppo tulla!
Diacorin lapsiperhepalveluiden brändinä on maan parhaat ja koulutetuimmat huippuasiantuntijat. On ilo ja kunnia kuulua joukkoon. Esittelen ylpeänä upeat Diacor-kollegani teille varmasti jatkossa.
Lämpimästi tervetuloa kaikille vastaanotoilleni!

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *