Toisenlaiset äidit 3. tuotantokausi

Iloisia ja jännittäviä uutisia!
Livin suosittu Toisenlaiset äidit-sarja jatkuu kolmannella tuotantokaudella, mutta sisältöä on uudistettu. Tällä kaudella sarjaa juontaa Sami Kuronen, ja perheiden tilanteisiin tutustuu psykologi – no, arvaatteko kuka?

aidit_logo_valk

Olin aika otettu, kun sain tammikuussa puhelun tuotantoyhtiöltä, että pääsisinkö koekuvauksiin, koska ”Sinua on suositeltu”. Vielä on selvittämättä, kuka moisen juorukehun on liikkelle laittanut, mutta toivottavasti saan siitä joskus tiedon.

Toisenlaiset äidit - PROMO - Sami Kuronen & Leea Mattila

Melkoiselta heittäytymiseltähän se tuntuu, alkaa tehdä työtään kameroiden edessä täysin julkisesti. Mutta minussa elää leikkimielisyys ja täytyyhän sitä nenän eteen kannettuun haasteeseen tarttua. Once in a lifetime!

Toisenlaiset äidit - PROMO - Leea Mattila

Ja tässä sitä ollaan, täydessä tv-työn touhussa. Ihan tolkuttoman jännää ja koskettavaa. Sellaista psykologin ammatti kokonaisuudessaan muuten usein onkin. Saa kulkea rinnalla ja jakaa perheiden monenlaisia tilanteita.

Toisenlaiset äidit - PROMO - Sami Kuronen

 

Toisenlaiset äidit - PROMO - Leea Mattila ja Sami Kuronen

Toisenlaiset äidit - PROMO - Sami Kuronen & Leea Mattila

 Voit seurata ohjelman menoa Facebookissa www.facebook.com/toisenlaisetaidit ja vauvakuville on Instagram-tili @vauvagram!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *