Yhteistyössä ihana valokuvaaja Niki Strbian: Portraits of people who love

Kun lähdin aikoinaan suunnittelemaan nettisivujani, oli minulle itsestään selvää, että panostaisin ammattilaisen valokuviin. Verkkosivut ovat käyntikortti, ja laadukkaat kuvat mitä parhain tapa alleviivata oman yrityksen brändiä. Ihastuin Niki Strbianin kuvien herkkyyttä ja läheisyyttä henkivään tunnelmaan ja tiesin, että tässä olisi se kuvaaja, jonka kuvissa haluan olla!
Niki otti minusta ensimmäiset PR-kuvani muutama vuosi sitten. Näille kasvokuville on ollut ihan valtavasti käyttöä eri yhteyksissä: blogissa ja kaikissa viestinnän, tiedottamisen ja markkinoinnin materiaaleissa, sosiaalisen median profiileita unohtamatta. Selfiet eivät toimi, jos haluaa viestiä laadusta! Olen saanut paljon kehuja verkkosivujeni ulkoasusta. Kiitos ennenkaikkea Nikin kuvien, MindLink-sivujen ilme on omasta mielestänikin iloinen, elävä ja ystävällinen.

Toisella kerralla halusin sivuilleni kuvia, joissa toimin perheen kanssa. Serkkuni perhe suostui malleiksi ja vietimme hauskan kuvaussession yhdessä. Näissä kuvissa on iloa, leikillisyyttä ja hoivaa, kuten myös omassa asenteessanikin. Kuvat viestivät hienosti tapaani kohdata asiakkaitani.
Niki huomioi kivasti kaikki kuvauksissa mukana olleet. Lilja 5v ujosteli kovasti alkuun, mutta Niki oli todella taitava hänen kanssaan ja tyttö taisi lopulta nauttia roolistaan keskipisteenä! Niki on aina niin sydämellinen ja ystävällinen kohtaamisissamme – hänestä ei vain voi olla pitämättä!

Nyt tapasin Nikin kuvausten merkeissä jo kolmannen kerran – luottotyypeistä kannattaa pitää kiinni! <3 Koin, että oli aika vähän päivittää sivujeni visuaalista ilmettä ja saada lisää variaatiota PR-tarkoituksissa käytettyihin kuviin.
Miten ihanaa olikaan jälleen antautua tuon Super-ammattilaisen käsiin. Kuvailin Nikille mitä tunnelmaa haen tällä kertaa, ja hän suunnitteli meille kuvauslokaatiot ja huolehti ihan kaikesta. Hän stailasi minua kuviin ja katsoi, että hiukset ovat hyvin ja vaatteet suorassa. Hän asetteli käteni sopiviksi ja neuvoi jatkuvasti parasta asentoa. Minä sain vain olla ja hymyillä luottavaisesti 🙂
Poseeraaminen kameralle on itselleni – ja ehkä useille meistä – lähtökohtaisesti jotenkin kiusallista. Nikin kanssa tämä on kuitenkin helppoa. Hän on todella välitön, turvallinen ja kannustava. Kuvauksissa meillä oli varsin hauskaa yhdessä – on aika ihanaa, että kuvaajan kanssa voi aidosti hassutella ja nauraa. Se rentouttaa, mikä näkyy mielestäni lopputuloksessa.
Kuvausten jälkeen sain pian linkin, josta avautui galleria kaikista otoksista. Sain merkitä suosikkini, jotka halusin tilata. Aivan erityinen maininta Nikin nettisivujen toimivuudesta. Galleria on toteutettu todella käyttäjäystävällisesti ja visuaalisesti kauniilla tavalla. Suosittelen kaikin tavoin; sydän, sydän, sydän!
Näistä uusista PR-kuvista tuli jälleen tosi onnistuneita ja monikäyttöisiä – vai mitä sanotte?

Jos haluat taianomaisia raskaus- vauva- tai perhekuvia – tai PR-muotokuvia, tiedät nyt kenen puoleen kääntyä!
Portraits of people who love. Kiitos ihana Niki – until we meet again!

 

*Kaupallinen yhteistyö*

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *