Valokuvaaja ihmisille, jotka rakastavat

Haluan kertoa teille huikeasta yhteistyökumppanistani: please meet Niki Strbian!
Niki-Strbian-1-780x520
Ihana Niki Strbian – hänet harvoin näkee näin vakavana tosin!
MindLinkin nettisivuja perustaessani tutustuin tähän taitavaan tsekkiläistaustaiseen, sittemmin espoolaistuneeseen ammattilaisvalokuvaaja Niki Strbianiin, jonka mottona on:       ”I photograph people who love”. Hänen valokuvansa ovat aivan uskomattoman upeita ja täynnä tunnetta! Vaikka Nikin intohimo onkin vastasyntyneiden kuvaus, hän astui mielellään ulos omalta mukavuusalueeltaan projektiini ja sovimme molemmat innosta puhkuen ammatinharjoittajakuvista minulle.
Niki kuunteli huolellisesti toiveitani kuvien tunnelmasta ja teki muistiinpanoja. Hän oli niin helposti lähestyttävä, ystävällinen ja turvallinen, että tunsin oloni varsin huolettomaksi – kuin olisimme olleet vanhoja tuttuja pitkäänkin. Kuvauspäivänä Niki ideoi tilanteet, ohjasi minua ja kannusti hurjasti, joten oloni oli kuin prinsessalla!
Tässä edelliseltä Nikin kanssa tehdyltä photoshootilta kertyneitä kuvia (maaliskuu 2015):
Leea - full resolution-8
1
Leea - full resolution-4
2
Leea - full resolution-5 copy
3
Leea Psykologipalvelut
4
Leea Etusivu
5
Leea
6
Leea - full resolution-10-3 copy 2
7
Leea - full resolution-6
8
Leea - full resolution-2
9
Leea - full resolution-7-2
10
Leea - full resolution-1
11
Tapaan suloisen luottokuvaajani Nikin nyt uudelleen ja tiedossa on photoshoot niityllä. Hauskaa! Tällä kertaa otan mukaan myös ihanan serkkuni Miian ja hänen lapsensa. Tarkoitus on kuvata työtäni lasten ja perheiden kanssa. Olen vakuuttunut, että minulla ja Nikillä tulee olemaan vielä vuosien yhteistyösuhde, joten lupaan, että saatte nähdä hänen kädenjälkeään sivuillani jatkossakin!
Mielenkiintoinen minua ja Nikiä yhdistävä juttu on tällä hetkellä se, että viime ajat me kummatkin olemme toimineet vastasyntyneiden parissa. Niki omissa kuvauksissaan, minä Toisenlaiset äidit-kuvauksissani. Nikillä on myös koskettavaa pro bono-toimintaa, hän nimittäin kuvaa Haavoittuneet enkelit-yhdistykselle. Haavoittuneet enkelit-järjestö tarjoaa hyväntekeväisyytenä ammattilaisten ottamia kuvia muistoiksi pitkäaikaissairaudesta kärsivien lasten perheille, keskosena syntyneiden lasten vanhemmille sekä lapsiperheille, joissa toinen tai molemmat vanhemmat ovat vakavasti sairaita.
Käykäähän ihailemassa Nikin sivuja kuvineen ja lukemassa hänen hänen blogiaan: www.nikistrbian.com.  Varatkaa ihmeessä hänet ikuistamaan perheenne onnelliset hetket – tai sitten tärkeät pr-potretit, kuten minäkin!
Postailen tämän uuden sessiomme tuloksista sitten syyskuulla. Jännityksellä odottaen!
– Leea

 

*Kaupallinen yhteistyö*

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *