Valmistuin Theraplay-kouluttajaksi

Ylpeänä ja ihmeellisen hämmästyneenä saan kertoa, että olen sertifioitunut, eli valmistunut Theraplay-kouluttajaksi Yhdysvaltojen The Theraplay Instituten koulutusohjelmasta! (Itse asiassa tämä tapahtui jo viime syksynä, en vain ehtinyt juuri silloin kertomaan…)
Ihan kuin vasta hetki sitten olisin kirjoittanut TÄMÄN postauksen, jossa kerroin kouluttajakoulutukseni alkamisesta sekä henkilökohtaisesta Theraplay-historiikistani, mutta hups, onhan tuosta nyt kuitenkin vierähtänyt jo yli kolme vuotta. Nämä vuodet ovat sisältäneet monenlaista opetusvastuun ottamista ja koulutusmateriaalin tuottamista. Lopputyöni tein videomuodossa – suurkiitos siihen osallistunut perhe U, P ja I!
Menetin sydämeni tälle terapiamuodolle jo melkein 20 vuotta sitten. Olen Theraplay-practitioner eli -terapeutti ja Theraplay-työnohjaaja, ja nyt sain siis vielä kouluttajapätevyyden. Se laajentaa työnkuvaani ja on kovin mielekäs jatkumo urallani. 

 

The Theraplay Institute kuvaa kouluttajapätevyyttä näin:
”Our trainers are Certified Theraplay Therapists who have shown above average aptitude in the practice of Theraplay and who have demonstrated superior presentation skills.  Each has completed at least three Level One Theraplay trainings under the guidance and direction of The Theraplay Institute senior training staff.”
Olen kirjoittanut aiemmin lapsen ja vanhemman suhdetta hoitavasta Theraplaysta TÄÄLLÄ sekä siihen kuuluvasta MIM-videohavainnoinnista TÄÄLLÄ. Ja jos kiinnostut enemmän, kannattaa tsekata Suomen Theraplay-yhdistys ry:n sivut, joilla on paljon lisätietoa. Theraplay-friikkinä olen toiminut suomalaisen yhdistyksemme hallituksessakin jo vuosia. Jotkut asiat ne vain ovat itselle niiiin tärkeitä ja edistämisen arvoisia! <3
Tässä on suomeksi tekstitetty hyvä video, joka kiteyttää Theraplay-terapian tavoitteet ja merkityksen. Kannattaa katsoa, tämä on aivan ihana kymmenminuuttinen:

Minä sekä psykologikollegani Johanna Blåfield ja mentalisaatio-aiheista väikkäriään pusertava MLL:n kehittämispäällikkö Nina Mellenius olemme nyt Suomen uudet Theraplay-kouluttajat. Meitä on nyt koko maassa vain yhteensä 14! 

Siis kyllähän se nyt kuulkaa niin on, että elämän tarkoitus on vuorovaikutus!
Iloisin terveisin, Leea
ps. kaikki Theraplay-aiheiset aiemmat postaukseni löytyvät koottuna blogini Theraplay-aihealueen/tunnisteen alta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *