Toisenlaiset teiniäidit: vauhdikas Eveliina

Eveliinan ja Teemun Toisenlaiset teiniäidit– jaksossa nähtiin mielettömän pirteä ja energinen pikkulapsiperhe. He olivat taistelleet suhteensa eteen ja osasivat arvostaa toisiaan hyvin kauniilla tavalla. Vanhempina he kokivat olevansa tasa-arvoisia ja puhaltavansa yhteen hiileen, vaikka olivatkin kilpailuhenkisiä – leikkisällä tavalla kuitenkin, onneksi 😉

Eveliina puhui rohkeasti teiniaikojen päihteidenkäytöstään. Vaikeat ajat olivat jääneet kauas taa, ja nyt Eveliina kertoi olevansa vastuunkantaja, mikä jaksosta vahvasti välittyykin. Hän pohdiskeli omaa riittämistään, kuten moni muukin vanhempi tässä ajassa. Voisinkin vinkatakin teille juuri tästä aiheesta aivan tuoreen MLL:n vanhemmuus-podcastin ”Mihin kaikkeen pitää riittää?”, jota sain ilokseni olla mukana tekemässä: TÄÄLLÄ.

Suuntasin Eveliinaa tapaamaan kylmänä ja kosteana heinäkuisena päivänä. Nappasin junaan aamupalaa asemalta ja ajelin Vammalaan, missä en ollutkaan aiemmin käynyt.

Eveliinan jakson synnytyskohtaus oli jälleen kerran huikean koskettava ja sain kyllä kyyneleet silmiini. Pientä jännitystä oli mukana, sillä napanuora oli kaksi kertaa pienen pojan kaulan ympärillä. Mutta tilanne hoitui mallikkaasti. <3 Sami järjesti omana kuvauspäivänään pariskunnan saven valamis-treffeille, aika hauska idea!

Oli huippua saada tutustua Eveliinaan ja heidän suloiseen perheeseensä!

Jäikö jakso näkemättä? Ei hätää, voit katsoa sen Ruutu.fi-palvelussa TÄÄLLÄ.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *