Looking back: Toisenlaiset äidit 4. kausi

Niin se viime kesä vierähti kuvauksineen, ja syksy se vasta vauhdilla vierähtikin. Toisenlaiset äidit- sarjan teko on kyllä ollut yksi kivoimmista töistäni ikinä! Sen jatkuminen olisi mukavaa, mutta asia selvinnee vasta kevään korvalla.
Kun ennen kauden alkua kirjoitin kulissien takaisista tilanteista tämän jutun, niin kootaanpa nyt pieni neloskauden looking back-review!

Tulossa: Toisenlaiset äidit neljäs kausi

Tulossa: Toisenlaiset äidit neljäs kausi Liv-kanavalla 19.9. alkaen! Ihan huikeita tarinoita taas, lupaan sen! Kiitän mahtavaa Toikkari-tiimiä, oli ihan parasta saada tehdä tätä teidän kanssa 🙏🏼😍 Kiitos myös kaikki mukana olleet rohkeat ja upeat perheet, ohjelmaa ei olisi olemassa ilman teidän heittäytymistä! Liikutuin niin monta kertaa… love you all! 💕

Julkaissut Psykologi Leea Mattila 28. elokuuta 2017

Tulossa: toisenlaiset äidit neloskausi

Toisenlaiset äidit neloskauden ensiesitykset päättyivät viime viikolla – kymmenen upeaa jaksoa ja monenkirjavaa tarinaa vanhemmuudesta. Jos et ehtinyt katsoa, niin ei hätää! Neloskausi starttaa uusintana tänään, joten säntää ihmeessä Liv-kanavan ääreen klo 21.00!

Julkaissut Psykologi Leea Mattila 28. marraskuuta 2017

Starttiviikko näkyi mediassa, ja miten myönteisesti kirjoitettuja juttuja löytyikään:

Kymmenen viikkoa syyskuusta marraskuuhun vierähtivät rutiininomaisesti Toisenlaisten äitien viikottaisen jakson, jakson aiheisiin liittyvän kolumnin kirjoittamisen, jakson esittämisen jälkeisen Facebook-chatin ja jaksokohtaisten bloggausten merkeissä. Aikansa kutakin! Tämä kaikki oli tosi mukaansatempaavaa ja nyt sen ollessa ohi, on vähän sellainen ”takki tyhjä”-olo, mutta samalla myös haikea.

Jaksojen jälkeisessä Facebook-chatissa moni kertoi omasta tilanteestaan ja sain kokea, miten paljon ohjelmasta haettiin ja saatiin vertaistukea. Olin siitä kovin iloinen! Juttelu katsojien kanssa oli hyvin antoisaa. Kommentoijat olivat myönteisellä asenteella ja perheet saivat paljon hyvää palautetta. Kyllä nykyaika on hienoa, kun pääsee vuorovaikuttamaan suoraan yleisön kanssa. Kauden aikana chatissa alkoi jo muodostua keskustelijoiden joukosta muutamia tuttuja, jotka kävivät tykkäämässä ja kommentoimassa säännöllisesti. Kiitos kaikille ja erityiskiitos Lauralle aina kannustavista kommenteista ja aktiivisesta mukana kulkemisesta!

Syksyn aikana sain katsojilta aivan ihania palautteita, joiden lukeminen tuotti minulle valtavan hyvää mieltä.  Sarjassa perheet ovat oikeutetusti pääosassa, mutta tottakai oman työn tekemisen huomatuksi tuleminen tuntuu kivalta:
Huh, ihan uskomatonta miten sinusta saa televisionkin välityksellä niin lämpimän ja empaattisen vaikutelman 💛 Olet kyllä ihan oikealla alalla, teet tärkeää työtä 🤗
Hei Leea! Toisenlaiset äidit-ohjelmaa seuraan suurella mielenkiinnolla. Sinun mukanaolosi tuo siihen mielestäni merkittävän lisän ja on hyvä, että myös kipeimpiä asioita käsitellään. Rohkeita ovat ohjelmaan mukaan lähteneet perheet ja sinä löydät aina oikeat ja voimaa antavat sanat. Kiitos sinulle ja koko teidän työryhmälle hyvästä ohjelmasta ja tärkeästä työstä. Kaikkea hyvää ❤️
Hei Leea! 🙂 Minusta on ollut ihana katsoa kuinka aina tilanteessa kuin tilanteessa pystyt selvästi perheiden erilaisia tilanteita helpottamaan tutustuessasi heihin. Olen itsekin monesta Toikkareiden jaksosta pystynyt ottamaan oppia ja ymmärtämään mm. miten käsitellä synnytyspelkoa ja erilaisia tilanteita uuden perheenjäsenen kanssa. On ollut hienoa huomata ja kuunnella neuvojasi toisille perheille ja onkia sieltä asiat jotka on myös minua askarruttaneet.
Hei Leea, Olen seurannut työtäsi, jota teet selvästikin täydellä sydämellä. Kiitos paljon sinulle, jota suuresti ihailen – sitä erityisesti, kuinka ihmisiin ja elämiimme vaikutat.
KIITOS! <3 Olen otettu!

Työryhmän kanssa vietimme purkitusten jälkeen tunnelmallisen karonkan. Tuottaja Salla Paalasen kiitospuheet koskettivat, ja niissä oli myös ripaus ironiaa mukana. Samille vinoiltiin rakkaudella hänen tukastaan ja minulle leukailtiin ilmeisen usein käyttämästäni sanaparista ”korjaavat kokemukset”. En ole kuitenkaan koskaan elämässäni tainnut kuulla niin kaunista palautetta työstäni ja persoonastani, kuin tuona iltana.
Toisenlaiset äidit 4. kauden työryhmä
Tattikeittoa – nam!
Paistettua siikaa
Tuottaja Sallan ja käsikirjoittaja-ohjaaja Hannan kanssa karonkassa
Google julkaisi hiljattain suomalaisten yleisimmät Google-haut vuodelta 2017, jahei – Toikkarit on listalla!!! Mitä-kysymysten kategoriassa hakusijalla 3. on ”Toisenlaiset äidit mitä heille kuuluu nyt”. LOL!
Sohvaperunat-sarjassa katsottiin 1.12. Liisan ja Leevin jakson uusintaa: TÄÄLLÄ.
Voit katsoa kuluneen kauden kaikkia jaksoja Ruutu.fi-palvelun kautta, jos et ehtinyt ensiesityksiin mukaan!
Katsoitko Sinä kaikki neloskauden jaksot jo? Nousiko joku jaksoista lemppariksesi ja jos, niin miksi?

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *