Kodin Kuvalehden haastateltavana

16.11.2017 ilmestyneessä Kodin Kuvalehden numerossa 22/2017 julkaistiin artikkeli, joka kertoo elämästäni. Raotin taustaani jo taannoisessa Hesarin haastattelussa, mutta nyt avauduin vielä tarkemmin kokemuksistani.
Ai miksikö annoin tämän haastattelun? Se tuntui tärkeältä.

Oman historian läpikäyminen on hirmuisen eheyttävää. Vaikka nämä itselleni tapahtuneet asiat eivät olekaan pelkästään kiiltokuvakansiosta, ne ovat kuitenkin osa minua. Luurankojen kaapista pöllyttäminen kesyttää ne. Kaikeksi onneksi elämääni on mahtunut valtava määrä ihania ihmisiä, jotka ovat tehneet minusta sitkeän! <3 Ajattelen, että taustani käsittely on tehnyt minusta myös psykologina vahvan, lempeän ja ymmärtäväisen.

Tabujen rikkominen on tärkeää ja sen vuoksi haluan kertoa, keskustella ja lisätä avoimuutta yhteiskunnassamme. Pinnalta katsoen monikaan ei voi välttämättä arvata, että minunkin elämääni on mahtunut näin monenlaista.

Mielenterveys on sitä, että kykenee käsittelemään omia tunteitaan ja elämäntapahtumia. Siihen tarvitaan useimmiten toisia ihmisiä rinnalle. Siksi sanon tämän usein, ja sanon taaskin: Älä jää yksin hankalien asioiden kanssa!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *