Kevään hauskin viikonloppu Lapsimessuilla!

*Kaupallinen yhteistyö Lapsimessujen kanssa*
Loistavia uutisia: ainutlaatuiset Lapsimessut ovat täällä taas!
Pohjoismaiden suurin lapsiperheiden kohtaaminen järjestetään tuttuun tapaan Messukeskuksessa, Helsingissä 20.-22.4.2018. Kurkkaa koko viihdyttävä ohjelmakalenteri TÄÄLLÄ. Kaikenikäisille lapsille ja aikuisille löytyy vaikka mitä monipuolista omaa ja yhteistä ohjelmaa, puuhaa, näettävää ja koettavaa. Perheet, perheeksi haluavat ja perheiden verkostot löytävät kaikki messuilta varmasti oman antinsa. Kannattaa saapua kauempaakin – Pasilan rautatieasema on aivan Messukeskuksen kyljessä!
Messuilla on esimerkiksi useita erilaisia toiminnallisia alueita, kuten temppuratoja, pallopelejä, satuhahmoja, legoja, polkuautoja ja muskari. Kerrankin paikka, jossa ei tarvitse komentaa: Älä juokse! Älä pompi! Äläkä kiipeile sinne!
Yli 200 yritystä messutarjouksineen on paikalla: valmistaudu ihaniin lastenvaatetarjouksiin sekä tutustumaan monenlaisiin lastenhoitotuotteisiin ja -tarvikkeisiin. Lukuisia arvontoja unohtamatta!
Erityisesti suosittelen tsekkaamaan Oppi ja Ilon standin, josta löydät mm. suunnittelemani Vauvavuoden rakkaimmat hetket-vuorovaikutuskortit. Itselle, vauvaa odottavalle, vauvan saaneelle tai muuten vain jemmaan sopivaa saajaa odottamaan.
Lapsiperheille on järjestetty messujen ajaksi erityispalveluita, kuten 3-7-vuotiaiden maksuton lapsiparkki, ruoanlämmityspisteitä, hoitopisteitä ja omien eväiden syöntialue.
Messujen uutuutena on tänä vuonna kouluikäisille järjestetty oma osasto Hupicon. Siellä pääsee tutustumaan erilaisiin harrastuksiin ja kokeilemaan niitä.
Lauantaina ja sunnuntaina on lisäksi esillä Eläinystäväni-tapahtuma. Ihanat lemmikit, tarvikkeet, lemmikkiaiheisia sisutusjuttuja ja paljon tietoa tarjolla!
Neuvola-lavalla kuullaan ajankohtaisia luentoja. Tämänvuotisina ennakkoaihesuosikkeinani nostan esiin muutamia tärkeitä puheenvuoroja:

Digitalisoituva maailma on monella tapaa hienoa asia. Olen kuitenkin huolissani siitä, mitä jatkuva ruutuun tuijottaminen ja virtuaalimaailma tekee ihmisyydellemme. Haemme tunnesäätelyä verkosta sen sijaan, että kohtaisimme toisiamme oikeassa elämässä.
Kohtaamisten merkitystä on vähitellen alettu arvostaa uudella tavalla. Lapsiperheiden ja odottavien näkökulmasta tärkeää on mahdollisuus liittyä toisiin. Vauvan odotus laukaisee eräänlaisen äitiys/isyystilan. Silloin vanhemmuus asettuu elämässä tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi ja mielihyvän keskeisimmäksi lähteeksi, ja ihmiset kaipaavat toisten samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten seuraan.
Lapsimessut ovat mitä hienoin kohtaamismedia tässä modernissa maailmassamme. Se tuo ihmiset yhteen yhteisen intressin äärelle.
Liput Lapsimessuille saat edullisimmin ennakkoon verkkokaupasta 19.4. mennessä, tai sitten tietenkin suoraan ovelta saapuessasi.
Osallistu myös 17.4. mennessä lippuarvontaan Facebookissani! Tägää arvontapostauksen kommenttiin se ihminen, kenen kanssa haluaisit messuille lähteä. Kaksi henkeä voittaa liput kahdelle aikuiselle, eli yhteensä neljä lippua on jaossa! 🙂
Mitä Sinä odotat messuviikonlopulta eniten?

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *