Uutuus: Vauvavuoden rakkaimmat hetket valokuva- ja vuorovaikutuskortit

Viime kesänä sain tosi mieluisan yhteydenoton Sanoma Pron Oppi ja Ilo-tuotesarjan tiimiltä. Vihjailin asiasta täällä blogissakin silloin. Minun toivottiin suunnittelevan tuotesarjaan vuorovaikutuskortit. Monelle tämä sarja on tuttu: niitä pyyhittäviä puuhapakkajuttuja lapsille. Omilla lapsillanikin on näitä ollut aikoinaan ja ovat olleet meillä hurjan tykättyjä.
Tuumasta toimeen siis! Syksyn mittaan syntyi 45 kortin ”Vauvavuoden rakkaimmat hetket”- sarja, joissa on kirjoittamiani vuorovaikutukseen, vauvan kehitykseen ja vanhemmuuteen liittyviä tekstejä toisella puolella. Niistä saa tietoa ja ideoita vauvan kanssa olemiseen. Toisella puolella on kuvattuna erilaisia virstanpylväitä raskausajalta yhden vuoden ikään saakka ja tilaa kirjoittaa päivämäärä, jolloin korteista jää ihana muisto, vähän kuin moderni vauvakirja.
Tarkoitus on käyttää kortteja valokuvissa vauvan kanssa, jolloin niistä saa hauskoja postauksia vaikka someen tai kotialbumiin. Kortit on suloisen iloisesti kuvittanut Henna Ryynänen.

Nämä ovat omasta mielestäni siis mielettömän ihanat!!! <3 Aivan loistava lahja babyshoweriin, vauvaa odottavalle, äitienpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äitiyslomalle jäävälle työkaverille, tuoreelle äidille tai isälle tai vaikka ristiäisiin.
Tuote on tulossa myyntiin 1.3.2018 kirjakaupoissa ja päivittäistavarakaupoissa kautta maan. Korttipakkaa voi tilata myös vaikkapa Oppi ja Ilon verkkokaupasta. Hinta on 17 euron kieppeillä.

Jos postailet kuvia näiden korttien kanssa somessa, muistathan käyttää hashtageja #rakkaimmathetket sekä #oppijailo. Aion seurailla niiden kautta kuvianne jatkossa Instagramissa ja Twitterissä.  Avaan vähän tuonnempana korttiarvonnan Facebookissa, joten pysy seurassa 🙂
Innostunein terkuin,

Leea

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *