Juhlistamassa 30-vuotiasta Pikkujättiä

Lasten ja nuorten Lääkärikeskus Pikkujätti täytti 30 vuotta! Henkilöstölle järjestettiin kekkerit, joiden pukukoodi oli ”juhlava”. Ilmoittauduin mukaan heti kutsun kolahdettua inboxiini, mutta juhlapäivän aamuna ajattelin, etten ehkä sittenkään jaksa lähteä. Pötköttäisin illan sohvalla ja rapsuttelisin koiraani. Muita keski-ikäisiä samoin tuntevia?

Aivan viimetingassa ennen juhlien alkua päätin kuitenkin, että olisi syytä lähteä irroittelemaan. Toiset ihmiset ja iloinen meininki tekevät aina hyvää! Pikainen freesaus, lempijuhlamekko kaapista päälle, ja – tadaa – olin valmis minglaamaan pediatrien, hoitajien ja terapeuttien kanssa extempore. Ja kuinka hyvä päätös se olikaan 🙂

Pikkujätin brändi tuottaa itselleni hyvin myönteisiä mielikuvia. Järvenpään aseman hoitajat ovat todella suloisia, ystävällisiä ja avuliaita. Yrityksen hallinto on sopivan lähellä. Toimitusjohtaja on helposti lähestyttävä ja huolehtii ammatinharjoittajista kelloon katsomatta. Olen saanut paljon konsernitason sekä henkilökohtaista tukea, kiitos Juha Viertola siitä kaikesta! On hienoa saada olla mukana osana suomalaista lasten ja nuorten terveydenhuollon historiaa. #kiitollinen.
Syntymäpäiväjuhlat järjestettiin Hilton Helsinki Strand-hotellissa. Juhlamenu oli monipuolinen ja ruoka aivan fantastista. Puheet olivat hersyviä ja esitykset naurattivat – etenkin Annu Valosen ja Minna Kivelän parodioimat ”työtyypit”. Lopuksi saimme livemusiikkia ja pöydät kannettiin sivuun tanssin tieltä.

Pikkujätti Järvenpään vastaanottoni on auki kesän ajan joka keskiviikko. Tervetuloa! 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *