Yrittäjäkonferenssin herättämiä ajatuksia

Olin tänään innosta puhkuen Crowne Plaza-hotellissa järjestetyssä Psykologit yrittäjinä-konferenssissa. Odotukset olivat korkealla, koska vuosi sitten osallistuin tähän tapahtumaan ensimmäisen kerran, ja se oli todella merkittävää. Sain sieltä uskoa blogin perustamiseen ja monikanavaisuuteen tekemässäni työssä. Hyvin usein alallani kun ollaan aika näkymättömiä. Olen paljon miettinyt, mikä on tyrkyttämistä ja mikä taas miellyttävää osaamisensa esiintuomista? Missä menee raja näiden välillä?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ohjelmaa riitti koko päivälle
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kollegani Nina Uusitalon kanssa.
Tapahtuma oli tänäkin vuonna tosi onnistunut. Yksinyrittäjänä tuntuu mahtavalta tavata kollegoita ja päästä vaihtamaan ajatuksia.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Psykologiyrittäjiä!
Kuulimme Psykologiliiton entisen puheenjohtajan Tuomo Tikkasen puheenvuorossa psykologiyrittäjien nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä. Sote-uudistus ja digitalisaatio tulee kyllä mullistamaan tämän alan. Perttu Pöyhönen Brandworxxilta piti huikean inspiroivan puheen psykologien osaamisen kaupallistamisesta. Arttu Talvitie Holvi Oy:lta haastoi pohtimaan yrityksen taloudenhoitoa ja antoi kirjanpitovinkkejä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tilaisuudessa oli upea tsemppihenki!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Viisasta Tuomo Tikkasta on aina niin ilo kuunnella.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Perttu Pöyhönen oli mukaansatempaava ja karismaattinen esiintyjä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Niin. Tämä on se yrittäjyyden ei-niin-kiva osa-alue.
Tauolla juttelin Pauli Aalto-Setälän kanssa. Hän antoi uutta ajateltavaa kannustaessaan vakavissaan minua perustamaan MindLinkille Tube-kanavan. Ensin se nauratti minua, mutta lopulta en pitänyt ajatusta yhtään huonona. Miksei kokeilisi joskus jotain alansa edelläkävijänä? Jätän tämän idean hautumaan! Ehkä siis ensi vuonna sinne Tubeconiin nuorten joukkoon? 😉
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihana Pauli!
Paneelikeskustelua vetivät Ilona Rauhala, Jarkko Rantanen ja Pauli Aalto-Setälä yritysjohtajuuden pestistä käsin. Se antoi paljon ajateltavaa. Erityisen herkäksi vetivät Ilonan ajatukset hänen tv-taustastaan. Hän kertoi sen leimaavan edelleen jonkin verran, mutta ennenkaikkea se on merkinnyt hänelle henkilökohtaisesti rohkeutta ja heittäytymiskykyä tilanteeseen, jossa saattaa julkisesti toisten silmissä olla nolo tai epäonnistunut. Osui ja upposi. Tottakai olen miettinyt omalta kohdaltani tv-työn vaikutuksia uraani pidemmällä tähtäimellä. Olen kuitenkin päättänyt Ilonan tavoin, että se on hyvä referenssi ja osoitus esiintymiskyvystäni sekä rohkeudesta laittaa itsensä likoon.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Johtajapaneeli
Jatkoille Korjaamolle en lähtenyt, vaan kotiin poikasteni luokse. <3 Nyt pannari uuniin ja sohvalle loppuillaksi. Hyvää viikonloppua!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *