MindLinkin digi-taustat: Outokone Oy

Minulta kysytään aika ajoin, miten olen rakentanut nettisivuni. Me psykologit kun emme kaiketi ole ATK-ihmisten maineessa 😉
Alunperin sain logon ja sivupohjan perhetuttavamme mainostoimiston kautta. Vähän väliä huomasin kuitenkin kaipaavani akuuttia apua, kun sivut kehittyivät yhä monimuotoisemmiksi mm. some-kanavieni myötä. Bongasin sattumalta Outokoneen ihan omilta kulmiltani Tuusulan Hyrylässä ja kävin vähän jututtamassa ”poikia”. Sain heiltä loistavia kehittämisideoita, selkokielellä. Vaikka olenkin aika sisukas tyyppi opettelemaan uusia juttuja ja selvittelen usein kaikenlaista You Tuben avulla, niin tässä kohtaa päätin luottaa ammattilaisten apuun.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outo-selfie
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olli
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ari
Outopoikien toimisto sijaitsee Hyrylässä. Kohtalaisen kivassa rakennuksessa, vai mitäs sanotte? Sijainti on hyvin näppärä juuri Tuusulan moottoritien päässä.

outokoneen-toimisto

Olli ja Ari ovat toimineet aina supernopeasti, mitä tahansa olen tarvinnut. Kun käyntikorttimainen sivusto ei enää palvellut tarpeeksi, halusin siihen blogin. Ja he toteuttivat sen. Sivujeni teemassa ei ollut myöskään lainkaan sivupalkkia, mutta minä välttämättä halusin sellaisen blogiini. Ja sain. Halusin myös tagit ja arkiston, ja sain nekin. Toiset ne vaan osaa hommansa!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Moderni toimisto
Outokoneen tyypit ovat rohkeita ottamaan kantaa ja erittäin visuaalisia, eli monella tapaa erittäin ammattitaitoisia. Toimistolla on mukava tunnelma käydä rupattelemassa uusista toimeksiannoista.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olli ja Ari tiivistävät oman juttunsa näin:
”Perusideana on, että me tehdään mitä tahansa digiä, me tehdään sitä vahvalla ammattitaidolla ja aina asiakkaan tarpeet huomioiden.
Meidän tärkeimmät myyntivaltit nyt ja lähitulevaisuudessa ovat ehdottomasti AITO asiakaslähtöisyys, joka meidän kohdallamme tarkoittaa sitä, että pyrimme oikeasti löytämään kullekin asiakkalle yksilöidysti parhaan ratkaisun digiongelmiin. Emme tarjoa yhtä pakettia kaikille, vaan räätälöimme palvelun aina tapauskohtaisesti. Olemme ketterä ja asiantunteva, täyden palvelun digitoimisto ja meillä on hyvin vahva kokonaisnäkemys alasta. Erityisosaamista löytyy visuaalisessa suunnittelussa (grafiikka printtiin ja verkkoon, logodesign, tuotekuvat, 3d-mallinnus, videotuotanto), äänituotannoissa sekä verkkopalveluiden suunnittelussa (nettisivut, verkkokaupat jne..). Olemme myös viimeaikoina toteuttaneet asiakkaillemme mobiilisovelluksia ja erilaisia pelillisiä konsepteja myynnin ja markkinoinnin tueksi.
Tiukan paikan tullen voimme kutsua apuun erityisosaamista laajasta kumppaniverkostostamme. Sieltä löytyy Batman joka tilanteeseen.
Olemme siis digialan multitalentteja ja muutenkin vähän Outoja, mutta silleen kivan ihmisläheisesti.”
Allekirjoitan!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maailma digitalisoituu ja myös psykologipalvelut. Olen pohtinut, olisiko seuraava askel kehittää MindLink.fi-sivuilleni jonkinlainen tietoturvallinen chat-mahdollisuus tai muu online-palvelumalli.
Kysynkin, mitä digi-palveluita toivoisitte psykologilta? Jätä ehdotuksesi kommenttiosioon tähän alle!
Leea
ps. Käy tykkäämässä Outokoneesta Facebookissa!

 

*Kaupallinen yhteistyö*

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *