Viikon menot ja meiningit eli sitä sun tätä

Jeij, on lauantai, vapaapäivä! Taakse jäi jälleen hieno ja monipuolinen yksinyrittäjä-psykologin työviikko. Huitelin pitkin poikin maata ja kohtasin paljon ihmisiä. Kirjoitin, työnohjasin ja otin vastaan asiakkaitani. Työstin Janna Rantalan kanssa uutta yhteistä projektiamme. Kävin Nelosella markkinointikuvauksissa ja tapasin pitkästä aikaa iki-ihanan Niki Strbianin uusien PR-kuvausten merkeissä. (Downfalls: Korjautin myös autoani ja huolsin tietsikkaani, auts!).
Viimeinen Toisenlaiset äidit-sarjan työpäivänikin oli kuluneella viikolla ja nyt on vähän tyhjä olo, nyyh! Tulee kyllä ikävä tuotannon ihmisiä, mutta enköhän vielä tässä jonain päivänä hipsi lounasaikaan tuonne tuotantoyhtiön toimistolle… ja onhan meillä yhä päätösjuhlatkin edessä! Kiinnostaisiko teitä muuten jonkinlainen Behind the Toisenlaiset äidit scenes-postaus? Voisin sellaisen kyllä pykätä. Valokuvia projektin ajalta kertyi melkein tuhat!
Nelosella markkinointikuvauksissa: Viivi ja Matti

Viikonlopun aion olla irti työasioista ja keskittyä poikasiini ja kotijuttuihin. Hektisen viikon perään päätin perjantaina ruokakaupassa, että tänä viikonloppuna on slow food Sunday. Ostin kaalinpään ja aion haudutella siitä mummoni reseptillä laatikon. En todellakaan ole innokas ja osaava ruoanlaittaja, mutta mummon lihakaalilaatikko on jokasyksyinen bravuurini. Aion samoilla koirani kanssa lähimetsässä. Haluan kuunnella Sannia ja tehdä viikkosiivouksen rivakasti musiikin siivittämänä. Meinaan myös pötkötellä sohvalla kirjan kanssa. Olen lukemassa polttavan mielenkiintoista elämänkertaa, josta tulen kertomaan teille vähän tuonnempana. Kyseessä on nimittäin erään neljännen kauden Toikkari-perheen isän tarina.
Ensi viikosta tulee jälleen omalla laillaan tiukka puristus: olen kaikki viisi päivää kouluttajana Suomen Theraplay-yhdistyksen peruskurssilla, osana Theraplay-kouluttajakoulutukseni suoritteita. Kokemuksesta tiedän sen olevan äärimmäisen intensiivinen ja sosiaalinen, mutta sitä kautta myös vaativa viikko. Hyvillä mielin sitä kohti – kuullaan taas!

Mitä Sinulla on viikonloppusuunnitelmissa?

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *