Vauva-lehden viimeinen numero: Leea vastaa-palsta kiittää kuluneista vuosista lehden sivuilla ja jatkaa blogissa!

Syyskuu 2020. Klassikko, Vauva-lehti. Pitelen sen viimeistä ikinä numeroa käsissäni ja tunnen valtavaa kiitollisuutta ja haikeutta.

Oman vastauspalstan saaminen lehteen psykologina on asia, jota en olisi ikinä uskonut kohdalleni osuvan. Mutta ääneen lausumattomasta haaveesta tulikin totta!

Kirjoitin Leea vastaa-palstaa, joka oli ensin Neuvola nimeltään, yhteensä neljän vuoden ajan. Vauva-lehti lopetti tähän syyskuun numeroon. Printti oli ilmeisen kannattamaton ja kohderyhmän sisällöt pitkälti digissä. Ymmärrettävää.

Syykuun Leea vastaa-palstalla pohditaan ajankohtaista Korona-ajan kysymystä: voiko vauvaan tutustua etänä? Hae oma numerosi lehtipisteestä pian talteen!

Vauva-lehden yhteistyö ulottui vuosien mittaan palstani ulkopuolellekin.

Vuosina 2016-2017 kirjoitin yli 20 nettikolumnia vanhemmuudesta, tein Vauvakuiskaajat-podcastin Vauvan tuottaja Katri Jaalamaan kanssa, sekä Varhaisen vuorovaikutuksen verkkokurssin Vauvan tilaajille. Valitettavasti kolumnit ja verkkokurssi katosivat, kun Vauvan verkkosivut www.vauva.fi suljettiin. Legendaarinen keskustelupalsta kuitenkin jätettiin jäljelle. 😉

Sain luvan uusintajulkaista Vauvaan kirjoittamani kolumnisarjan blogissani, mistä iloitsen kovasti. Käynnistelen nämä uusintajulkaisut lokakuulla, jippii!

Kiitän Vauvan toimitusta, sekä kaikkia lukijoitani ja palstalle kysymyksiä lähettäneitä syvästi kiitollisena ja iloisena.

Instan puolella @leea.m storeissani kyselinkin, mahtaisiko lukijoita kiinnostaa, jos jatkaisin Leea vastaa-palstaa täällä blogin puolella. Kyselyyn vastaanneista yli 90% toivoi palstan jatkumista, joten sanoista tekoihin! Laittakaapa kysymyksiänne minulle somessa tai sähköpostiini leea@mindlink.fi .

Blogissa kysymyksen aihepiiriä ei ole tarvetta rajata, eli voit kysyä minulta psykologina ja tulevana psykoterapeuttina mitä tahansa – vastaan parhaan osaamiseni mukaan. Julkaisen palstaa mitä todennäköisimmin melko epäsäännöllisen säännöllisesti. Inspiroikaa minua kysymyksillänne! <3

Vauvan sisarlehti Meidän Perhe jatkaa, ja laajentaa sisältöään tästä eteenpäin vauva- ja taaperojuttuihin.

Kiitos ja kuulemisiin! #leeavastaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *