Toisenlaiset teiniäidit 2. kausi Livillä 1.10.2020 alkaen

On tätä kuulkaa odotettu! Kesällä 2019 kuvattu Toisenlaiset teiniäidit-kausi nähdään vihdoinkin tv:n puolella Liv-kanavalla torstaina 1.10. alkaen. SE ON IHAN PIAN! Luvassa on 12 viikottaista herkkää, koskettavaa ja rohkeaa tarinaa.

Julkaisen jaksokohtaisia bloggauksia making of-tarinoilla ja kuvilla höystettynä jaksojen esitysviikkotahtiin. Löydät ne blogini Toisenlaiset teiniäidit-tunnisteen alta. Aiemmat jutut ovat siellä tallessa myös, samoin kuin vielä vanhemmat Toisenlaiset äidit -jaksobloggaukset oman tunnisteensa alla.

Ihanan ohjelmatunnarin tällä kaudella lauloi Sara Siipola:

Jos olet kiinnostunut syvällisestä, dokumentaarisesta katsauksesta vauvan odottamiseen, synnytyskertomuksiin, äitiyteen ja isyyteen, rakkauteen ja rohkeuteen, ihmissuhteisiin, perhe-elämään, kasvutarinoihin ja tunteiden käsittelyyn, on Toikkarit juuri sinulle sopiva, aito sarja.

Tule mukaan. <3

(EDIT. korjattu aloituspäivämäärä)

2 thoughts on “Toisenlaiset teiniäidit 2. kausi Livillä 1.10.2020 alkaen

  1. Tsemppiä ja voimia kaikille teiniäideille. Ottakaa kaikki apu vastaan. Itse olin aikoinaan niin kovapäinen, etten juurikaan apua ottanut vastaan. ”Itse olen lapseni tehnyt ja kyllä pärjään, apua en pyydä” oli mottoni. Ekan kerran raskaana 17v v.-88. En tuomitse enkä arvostele nuoria äitejä, tukena ja kokemus apuna olisi mukava olla. Motto kyllä vieläkin pian viiskymppisenä yllä 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *