Kurkistus työpäiviini

Olen todella kiitollinen siitä, kuinka monipuolista ja kiinnostavaa työtä saan tehdä. Ensisijaisin tehtävistäni on iltapäiviin ja iltoihin keskittyvä vastaanotottotoiminta Pikkujätissä ja jatkossa myös erään toisen johtavan lääkäriaseman yksiköissä (julkistan tämän tiedon ihan pian), mutta näiden lisäksi työni koostuu hyvin monesta liikkuvasta palasesta. Haluatteko kuulla? Ei se mitään, kerron silti 😉
IMG_2227
Pikkujätissä. Tervetuloa!
Pyrin aktiivisesti verkostoitumaan ja olemaan yhteydessä alan eri toimeksiantajiin ja kuntapuoleen, mikä tarkoittaa sähköpostittelua ja puheluita, aikatauluttamista, markkinointia ja suunnittelua. Seurailen päivän mittaan jonkin verran somea ja uutisia ja päivitän psykologi Leea Mattila Facebook-sivuani sekä Twitteriä. Hoidan itse kirjanpitoni ja muun paperibyrokratiahässäkän, vaikka se on tehtävistäni tylsin, mutta sissi mikä sissi!
Ajan verrattain paljon Ropponen-nimistä autoani, koska tapaan ammattilaisasiakkaitani heidän tiloissaan. Kän kouluttamassa, konsultoimassa ja ohjaamassa eri puolilla maata kunnissa mm. perheneuvolan, pikkulapsipsykiatrisen erikoissairaanhoidon, lastensuojelun ja ensikodin henkilöstöä. Pidemmät matkat taitan junalla.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Autoilen mielelläni.
Kalenterissani on säännöllisesti äitiysneuvolan perhevalmennusiltoja varhaisesta vuorovaikutuksesta ja vanhemmuudesta. Raskaana olevat ovat niin kauniita ja suloisia, nämä illat ovat hyvin herkkiä. Jututan pareja siitä, millaisia vanhempia heistä tulee ja kerron perusasioita vuorovaikutuksesta ja emotionaalisesta läsnäolosta.
IMG_2598
Perhevalmennusta raskaana oleville pareille.
Toisenlaiset äidit -ohjelman kuvaukset ovat vieneet minua ympäri Suomen kuluneen kevään ja kesän ajan. Iloisia ja energisiä suunnittelupalavereita on istuttu Aito Median toimistolla Helsingissä monta kertaa.
IMG_2545
Aito Median toimistolla on aina tekemisen meininki!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toisenlaiset äidit behind the scenes. Yhteiskuvassa ohjelman apulaistuottaja Salla Paalasen kanssa.
Teen yhteistyötä erilaisten projektien kanssa ja näiden palaverit ovat toisinaan esim. kauppakeskuksen kahviloissa tai yritysten toimistoissa. Osallistun esimerkiksi uudenlaisen sote-alan mobiilisovelluksen Viltin kehittämiseen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lounaspalaveri
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Akile Oy:n toimistusjohtaja Inka Sankarin kanssa lounaalla.
Tänään on kirjoituspäivä kotikonttorilla, eli keittiönpöytäni ääressä. Naputtelen mm. blogiyhteistyöhön liittyviä tekstejä sekä Vauva-lehteen kynäiltäviä nettikolumneja ja tulevaa luentoa. Koulutusten valmistelu on aikaa vievää, mutta antoisaa puuhaa, parasta flowta!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kotikonttori
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tykkään aamuista ja uuden alun tunnelmasta.
Työ on minulle iso osa identiteettiäni ja suuri mielihyvän lähde. Luen harrastuksiini yhdistystoiminnan ja tämän bloggaamisen, jotka oikeastaan limittyvät työn kanssa. Vapaa-aikanikin on siis osin hieman työsävytteistä. Tykkään!
Onko Sinulla antoisa työ? Mistä huomaat sen?
Hyvää työviikkoa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *