Haku päällä: Toisenlaiset äidit 5. tuotantokausi

Tämän ehkä jo tiesittekin, kun se tammikuussa uutisoitiin: Toisenlaiset äidit-sarjasta tulee viides tuotantokausi! Huippua!
Tarvitsemme taas rohkeita perheitä astumaan esiin ja kertomaan tarinansa. Erityisesti etsimme tälle kaudelle nuoria äitejä ja isiä. Hakulomake ohjelmaan löytyy TÄÄLLÄ. Halutessasi voit vastata hakulomakkeen kysymyksiin videon muodossa ja lähettää sen!
Ihana Sami Kuronen jatkaa juontajana ja minä jatkan asiantuntijana. Sarjan peruskaava säilynee samansuuntaisena, mutta joitain pieniä uudistuksia ja sävyjä tälle kaudelle on tulossa. Päivittyminen tekee varmasti hyvää!
Suurin muutos meillä esiintyjillä on lähes koko tuotantotiimin vaihtuminen. Tämän sarjan teossa kahden edellisen kauden aikana tiimistä on jäänyt äitiyslomalle yhteensä neljä naista! Vauvakuume on siis todella oikeasti tarttuva juttu 🙂

Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan olla taas mukana. Työ varhaisen vuorovaikutuksen parissa raskaana olevien, vauvojen ja pikkulasten kanssa on minulle todella mieluisaa!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *