Vähän jo syksy mielessä

Elämme keskikesää, mutta oma katseeni harhailee työasioissa jo syyskauteen. Yrittäjänä sitä on aina vähän huolissaan, täyttyykö kalenteri riittävästi. Ei ole kuukausipalkkaa eikä palkkapäivää. Laskut kyllä tulevat postissa takuuvarmasti. Mutta huoli sikseen; tämä on elämäntapa, ja omassa elämäntilanteessani paras sellainen!
Tällä hetkellä syksyni näyttää kuitenkin jo ihan kutkuttavalta ja inspiroivalta. Allakan lehdille on onneksi kirjautunut monipuolisia tehtäviä. Vastaanotot jatkuvat normaalisti Pikkujätissä ja Terveystaloissa, ja kierrän työnohjaamassa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia ympäri Suomen. Mutta mitä muuta?

Sain yhteydenoton Adoptioperheet ry:stä ja pohdimme yhteistyön muotoja. Syyskuusta alkaen kaikilta vastaanotoiltani saa 15% alennuksen Adoptioperheet ry:n jäsenkortilla. Tämän asian vahvistuttua satuin poikani luokan myyjäisissä samaan vuoroon erään Päivin kanssa, ja ajauduimme juttelemaan työasioista. Kuinka ollakaan, hän työskentelee juuri Adoptioperheet ry:ssä. Sovimme kesätreffit löytääksemme lisää mahdollisuuksia toimia yhdessä. Katsotaan mitä tästä tulee 🙂
Kiljahtelin ilosta kun sähköpostiini tuli tällainen viesti: ”Kuulin erittäin positiivista palautetta Lapsimessuilla pitämästäsi esityksestä ja olen tutustunut kirjoituksiisi verkossa. Tuotekehitystiimissämme mietimme, että meistä olisi hienoa saada sinut tekijäksi tähän projektiin.” Sen seurauksena kävin mukavassa palaverissa tapaamassa projektilaisia ja sitten sain postiini sopimuspaperit. Asia lähtee liikkeelle elokuussa. Kerron lisää heti kun saan siihen luvan!
Muutama muukin hanke on väijymässä kesän jälkeen. Ensimmäinen näistä on inspiroiva, tavoitteellinen työ, joka toteutunee yhdessä lastenpsykiatri Janna Rantalan kanssa. Sydämeni sykähtelee aina jännittyneenä kun ajattelen sitä. Olen pistämässä itseäni likoon taas vähän uudella tavalla.
Toinen on täysin uudelta taholta saamani projektimuotoinen työtarjous, joka on niin over-the-top, etten edes usko sen oikeasti toteutuvan. Mutta katsotaan nyt! Ei auta kuin odotella syksyä ja asian mahdollista läpimurtoa.
Olen työstämässä kollegani kanssa koulutussarjaa ammattilaisille ja sopinut muutamia erillisiä luentokeikkoja. Oma Theraplay-kouluttajakoulutukseni edistyy kesän jälkeen palasen eteenpäin, kun olen mukana vetämässä Suomen Theraplay-yhdistyksen järjestämää peruskurssia koko viikon ajan. Osallistun myös kansainväliseen Theraplay-tapaamiseen Portugalissa, lovely!
Tietenkin odotan lisäksi innolla, että Toisenlaiset äidit– sarjan neljäs kausi käynnistyy televisiossa, LIV-kanavalla syyskuussa. Tulen kirjoittamaan jokaiseen jaksoon kolumnin Vauva-lehden nettiin sekä bloggaamaan making of-tunnelmia.

Eiköhän se syksy tällä tavalla pidä minut riittävän kiireisenä. Bubbling under-ideoita puskee koko ajan mieleeni, mutta yritän opetella sopivassa määrin downshiftausta, hihhii!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *