Työntäyteinen viikonloppu ja henkireiät kiireen keskellä

Tervehdys ja mukavaa talvilomaa sitä viettäville!
Minä elelen hiukan hektisiä viikkoja ja työt ujuttautuvat tällä hetkellä vapaapäiviinkin. Tämä on ollut yksi niistä viikonlopuista, kun olen pyrkinyt vähän purkamaan kasaantuneita hommia vapaa-ajallani. Se ei niin haittaa, koska #Ilovemyjob! Mitä kaikkea siis touhusin?
Terveydenhuollon ammatinharjoittaminen on Suomessa hyvin byrokraattista ja valvottua hommaa.  Siihen kuuluu muunmuassa aina helmikuun aikana toimintakertomuksen antaminen Aluehallintovirastolle. Nuo paperit  ovat pyörineet pöytätasoillani pitkään asiaan tarttumista odotellen, mutta nyt sain vihdoin hoidettua ne pois päiväjärjestyksestä.
Rustailin myös yritykseni veroilmoitukseni tietoja. Samalla täyttelin kirjanpitotaulukkoani, laadin verkkolaskuja ja maksoin laskuja. Kuivaa ja yllättävän aikaa vievää hommaa, jonka sujuvoittamiseksi maistelin levyn lemppariani punakääreistä Royal-suklaata… Hups!
Voihan veroilmoitus!
Kirjoitin uutta Vauvan Neuvola-palstan vastausta. Deadline kuumottelee, joten tämä oli ensisijaista hoitaa kuntoon. Edellinen juttu helmikuun lehdessä käsitteli toista lastaan odottavan äidin mietteitä esikoisensa huomioinnin suhteen. On tosi kivaa saada olla mukana lehden tekijätiimissä.
Vauva-lehti helmikuu 2017.
Hymyilin suu korvissa saatuani sähköpostia Toisenlaiset äidit-ohjelman apulaistuottaja Sallalta: TÄ4-yhteistyömme on startannut.  Ohjelman castingiin liittyvien failien kommentointi oli tämän viikonlopun innostavimpia juttujani. Tarvitsemme ohjelmaan rohkeita perheitä ja mielenkiintoisia tarinoita. Olisitko Sinä tai ystäväsi sellainen? Hae mukaan!
Happy, happy, happy! Toisenlaiset äidit 4. kauden kuvauksia kohti!
Ihan kaikkeen keskeneräiseen en ehtinyt viikonloppuna paneutua. Kevään aikana edessä on useita koulutustilaisuuksia, joissa esiinnyn. Ensi kuussa olen menossa kertomaan psykologin työstä ja luennoimaan kiintymyssuhteista ja vuorovaikutuksesta erääseen lukioon – ihan uusi kohdeyleisö minulle.  Tämä ja muut tulevat esitykset jäivät vielä uinumaan mietintämyssyyni.
Viikolla sain hauskan viestin, josta kerroinkin jo Facebookin puolella: minua ja kollegaani on siteerattu Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen luennolla! Tuntui aivan huikealta. Opiskelin itse juuri Jyväskylässä, joten mitäpä tähän muuta sitten toteamaan kuin että ”I learned from the best!”
Jyväskylän yliopisto, helmikuu 2017
Vaikka viikonloppu sujui melko työpainotteisesti, ehdin sentään levätäkin. Kävin kävelyllä liukastelemassa ystäväni Marin kanssa, saunoin, nukuin hyvin ja pitkään, suunnittelin poikani syntymäpäiväjuhlia ja puhuin pitkiä ja mieltä piristäviä puheluita läheisteni kanssa. Kaikki tärkeitä henkisten akkujen latautumista edistäviä juttuja. Siirryn hyvillä mielin kohti maanantaita.
Mari ja Ippe-villis hakivat minut lenkille.
Tulppaanit kertovat, että on kevät. Ihanaa!
Ensi viikolla kevennän tahtia vähän ja lomailen loppuviikosta. Jospa saisin silloin järjesteltyä Helenalta saamani kirjat hyllyyn? Ehkä jopa ehdin hieman raottaa joidenkin opusten kansia, toivotaan!
Minkälainen viikonloppu Sinulla oli?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *