Esiinnyn Lapsimessuilla 22.4. – tule kuuntelemaan luentoani!

Lapsimessut vietetään Messukeskuksessa 21.-23.4.2017. Kyseessä on vuotuinen koko perheen tapahtuma, itse asiassa koko Pohjoismaiden suurin sellainen!
Messuilla on huikean paljon koettavaa ja nähtävää. Näytteilleasettajia on valtava määrä ja esimerkiksi lastenvaateostoksia silmälläpitäen löytyy erinomaisia tarjouksia. Lisäksi messuilla voi osallistua arvontoihin ja saada erilaisia tuotelahjoja ja -näytteitä.  Vekarat-lavalla on lapsille suunnattua touhua ja peuhua, musiikki- ja lauluesityksiä, leikkiä ja jumppaa.
Lapsimessujen ohjelmalava on tänä vuonna nimetty Neuvolaksi. Siellä pidetään lyhyitä tietoisku-tyyppisiä puheenvuoroja, jotka on suunnattu perheille sekä raskaana oleville. Lisäksi joka päivälle on ”tunnetun, kiinnostusta herättävän ja ajankohtaisen” henkilön Key note-luento klo 12.00.
Olin varsin ilahtunut, kun messujen tuottaja otti yhteyttä ja pyysi minua Neuvolan Key note-puhujaksi.
Huhtikuussa nähdään!
Esitykseni otsikko on ”Lapsi kehittyy lähisuhteissaan”.
Avaan puheenvuorossani sitä, miten vuorovaikutus vaikuttaa lapsen kiintymyssuhteeseen ja kokonaiskehitykseen. Lisäksi aion tuoda esiin vanhemman oman lapsuuden ja elämänhistorian mahdollisia vaikutuksia vanhemmuuteen. Luennon jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.
Tulkaa kuuntelemaan!
Lapsimessuille koko perheen kanssa!
Fun times ahead!
Facebook-sivuni puolella käynnistyy arvonta, jossa voit voittaa kaksi lippua tapahtumaan! Tagaa ystäväsi kommentilla. Arvonta on osa yhteistyötäni Lapsimessujen kanssa.
Jos arpaonni ei suosi, saat ostettua liput ennakkoon täältä tai tietysti myös tapahtumassa suoraan ovelta.
Lippuostoksille n-y-t -NYT!
Nähdään ja kuullaan siellä! Tule mukaan! <3
*Kaupallinen yhteistyö Lapsimessujen kanssa*

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *