Tule koulutuspsykoterapia-asiakkaakseni Järvenpäässä!

Kerroin TÄSSÄ aiemmassa postauksessa aloittavani integratiivisen psykoterapian opinnot Helsingin yliopistossa syyskuussa. Koulutussuoritteisiin kuuluu mm. vähintään 300 tuntia työnohjattua psykoterapiatyötä.
Etsin nyt motivoituneita aikuisasiakkaita syyskuussa alkaviin terapioihin!
Psykoterapiavastaanottoni sijaitsee Järvenpään keskustassa Mind Dynamics Oy:n tiloissa (Mannilantie 37), rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.
Tällä hetkellä vapaana olevat ajat ovat keskiviikkoisin klo 08-13, mutta muistakin ajoista voimme kyllä neuvotella.
Koulutuspsykoterapioihin ei asiakas saa Kelan tukea. Itsemaksaville asiakkaille koulutuspsykoterapia on kuitenkin edullista. Taksani on näin aluksi 65eur/45min. Se on vähemmän kuin psykologin perusvastaanottotaksani 95eur. Syy alempaan hintaan on tietysti koulutusvaihe. Vaikka olen psykologina kokenut, niin psykoterapeuttina aloittelija. Edullisen hinnan myötä toiveenani on saada mielekkäitä, pitkiä ja tiiviitä terapiaprosesseja.
Koulutuspsykoterapia ei ole Kela-tuettua terapiaa huonompaa, yleensä pikemminkin päinvastoin – ne kun ovat tiiviisti koulutusorganisaation taholta seurattuja ja yliopistolla työnohjattuja prosesseja, aivan erityisiä siis.
Integratiivista psykoterapiaa luonnehditaan näin: ”Integratiivisessa psykoterapiassa tavoitteena on työskentelytapa, joka huomioi asiakkaiden yksilölliset hoidolliset tarpeet hoidon eri vaiheissa mahdollisimman hyvin. Tähän pyritään erityisesti painottamalla eri psykoterapiamenetelmille yhteisiä, muutosta tutkitusti tuottavia tekijöitä, kuten hyvää yhteistyösuhdetta asiakkaan ja terapeutin välillä. Psykoterapeutti toimii asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan soveltaen eri asiakkaiden hoitoon eri psykoterapiamenetelmien teoreettisia hahmotustapoja ja tekniikoita. Hoito toteutuu yhteisenä neuvotteluna sopivista työtavoista ja tavoitteista. Integratiivisen psykoterapeutin ominaisuuksia ovat avoimuus ja joustavuus suhteessa eri psykoterapiateorioihin ja työtapoihin sekä vapaus koulukuntaisesta ajattelusta. Joustavan työotteensa vuoksi integratiivinen psykoterapia soveltuu kaikkien keskeisten mielenterveysongelmien hoitomenetelmäksi.” (lähde: integratiivisen psykoterapian koulutusopas).
En ole itse koskaan ollut vain yhden aatteen tai teorian ihminen ja sen vuoksi integratiivinen viitekehys tuntuu itselleni omimmalta. Asiakaslähtöisyys ja joustavuus ovat työskentelyni periaatteita. Integratiivisesta työskentelyotteesta voit lukea lisää esimerkiksi Integratiivisen psykoterapian yhdistyksen sivuilta TÄÄLLÄ.
Psykologina ja psykoterapeuttina olen ennen kaikkea turvallinen. Olen lämmin ja lempeä, hyväksyvä ja rauhallisen kuunteleva ja kannustava. Omat elämänkokemukseni ja niiden monipuolinen käsittely ovat muokanneet minusta nöyrän ja inhimillisen nyt 42-vuotiaan ihmissuhdetyöntekijän.
Kiinnostuitko asiakkuudesta? Kysy lisää ja ota yhteyttä sähköpostilla leea@mindlink.fi
Vastaan Sinulle mahdollisimman pian! <3

SaveSave

SaveSave

SaveSave

2 thoughts on “Tule koulutuspsykoterapia-asiakkaakseni Järvenpäässä!

  1. Hei.olisitko kiinnostunut ns.etaterapian antamisesta.asun pysyvästi ulkomailla, mutta olen Järvenpäästä kotoisin.

    1. Hei!
      Toistaiseksi minulla ei oman privaatti-vastaanottoni puitteissa ole riittävän tietosuojattuja sovelluksia etäterapiavastaanottoon. Se kiinnostaa minua kyllä ja varmasti etenen siihen jossain vaiheessa. Syksyllä aloitan Terveystalon psykologina pitämään etävastaanottoa Nuori Mieli Työssä-projektin Olkapää-hankkeessa, mutta se on toistaiseksi siellä avoinna vain työterveysasiakkaille, ei siis vielä yksityisasiakkaille. Todennäköisimmin siirrynkin etävastaanottoon Terveystalon tarjoaman infran kautta ensin, ennen kuin saan sellaisen pyörimään privassa. Ilmoittelen sivuillani kyllä heti, kun etävastaanottoja saa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *