Mukana kunniapalkinnon saaneessa Nuori mieli työssä-hankkeessa

Olen Terveystalossa vastaanottoa pitävänä psykologina mukana  Nuori Mieli Työssä –hankkeessa, joka on S-ryhmän hyvän työelämän kehittämisohjelma. Sen keskiössä ovat alle 25-vuotiaat nuoret.
Nuori Mieli Työssä-hankkeen yhteistyökumppaneita ovat työeläkeyhtiö Elo, LähiTapiola, Opteam, PAM, SAKU ry, Suomen Mielenterveysseura, Terveystalo, Työelämä 2020 ja Työterveyslaitos.
Terveystalossa tähän hankkeeseen kuuluvat matalan kynnyksen chat- ja sparri-palvelut, jotka on suunnattu alle 25-vuotiaille työntekijöille. Palvelu aukeaa nuorille alkusyksystä -18. Nuoren ensikontakti on chatissä hoitajan kanssa, joka tekee hoidontarpeen arvioinnin. Hoitaja varaa ensimmäisen sparri-etävastaanottoajan psykologille/psykoterapeutille, jonka jälkeen asiantuntija ja nuori sopivat jatkotapaamiset. Nuoren on mahdollista käydä 1-5 kertaa (+ seurantakontakti) asiantuntijan videovastaanotolla.
Terveystalon laatupalkinnon valinnasta päättänyt ulkopuolinen laaturyhmä on hiljattain antanut Nuori Mieli Työssä- hankkeelle kunniamaininnan – upeaa!
Ensimmäiset tämän projektin asiakkaat saan kesän jälkeen. Odottelenkin suurella mielenkiinnolla syksyä ja tätä itselleni uutta etävastaanottotyötä. 🙂
kuva: Niki Strbian

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *