Toisenlaiset teiniäidit: Elisa ja Tatu

Mitäs piditte uuden Toisenlaiset teiniäidit-kauden avausjaksosta? Toikkarit tulee uusin jaksoin koko tämän syksyn torstaisin Livillä klo 21.00!

Elisa jäi äitien yhteistapaamisessa mieleeni puheliaana, ulospäinsuuntautuneena ja virkeänä tyyppinä siitä huolimatta, että raskaus oli ollut hänelle kokonaisuudessaan aika vaikeaa aikaa ihmissuhdekiemuroineen, eroineen sekä muuttoineen.

Yhteistapaamisen jälkeen matkustin tapaamaan Elisaa kahdenkesken Imatralle aivan ihaniin maalaismaisemiin. Oli mahtavaa huomata, kuinka Elisa koki varhaisen äitiyden tuntuvan omalta ja hyvältä. Suhde omiin vanhempiin haki hieman uomiaan esikoisraskausuutisen myötä, kuten monilla. Lapsen itsenäistyminen ja aikuistuminen, vanhemmista erillistyminen on prosessi, joka tekee molemmille osapuolille hieman kipeää, vaikka aina vanhemman näkökulma ei tässä tulekaan huomatuksi. Lapsen vanhemmuuden myötä hänen vanhempansa kasvaa isovanhemman saappaisiin – joten eipä ihme, jos näiden tapahtumien päällekkäisyyden osalta kriisiä pukkaa.

Tatun isällisyys nuoresta iästä huolimatta oli vahvaa ja sitoutuvaa. Minusta Elisa ja Tatu ovat niiiiin suloinen pari, voi iiks! Kuinka liikkistä olikaan, kun Tatu kertoi haluavansa seurustella jatkossa Elisan kanssa uudelleen: ”Mä vaan rak… rakastan sitä”.

Jos Elisan jakso meni sinulta telkussa ohi, niin klikkaile itsesi Ruutu.fi:n!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *