Toisenlaiset äidit Miia ja Mini

Jo seitsemäs Toisenlaiset äidit-jakso sai ensiesityksensä ja viisi jaksoa on jäljellä. Herkistyin kovasti Miian synnytyskohtauksessa. Eikö vain ollutkin erityisen koskettava?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meaa ihailemassa
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olisin voinut viedä tämän pikkuprisenssan mukanani. Hän oli niiiin suloinen!
Tällä viikolla seurattiin todella herttaisen Miian kasvua äitiyteen. Pidän Miiaa valtavan rohkeana, että hän lähti käsittelemään hyvin arkaa kehonkuva-teemaa tässä ohjelmassa. On todella tärkeää, että asiasta syntyy keskustelua. Vertaisia ja vertaistukea löytyy takuulla äitien joukosta paljon.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mea uneksii
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ylpeät vanhemmat
Miia oli tosi oivaltavainen ja he toivottavasti hyötyivät yhteisistä keskusteluistamme näkökulmia tuomaan. Elämäntilanne, johon vauva syntyi, aiheutti kovasti pohdintaa. Miia oli saanut itselleen mieluisan vakituisen työn laivalta, mutta miten ihmeessä järjestää lapsenhoito äitiysvapaan jälkeen, kun merellä pitää olla viikko putkeen. Elämä vaan heittää usein eteen tilanteita, joissa ei kertakaikkiaan löydy erinomaista vaihtoehtoa, vaan täytyy valita vähiten huono. Uskon, että he selviytyvät kyllä oikein mainiosti tästä ja perheelle sopiva ratkaisu kypsyy vähitellen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Synnytyksen jälkeisellä käynnillä
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ryhmäpotretti
Miian jaksoon kirjoittamani kehon muutokset raskausaikana-aiheisen kolumnini löydät täältä. Ja jakson voit tietenkin käydä katsomassa Ruudussa!
14713587_10155386600023047_633427032914510815_n
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sleeping beauty sylissäni
Onnea vielä Miia ja Mini!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *