Theraplay-yhdistyksen avoin 20v-juhlaseminaari ammattilaisille, tule mukaan!

Suomen Theraplay-Yhdistys ry täyttää tänä vuonna pyöreät 20 vuotta – niin kauan tämä tärkeä viitekehykseni, ajattelutapani, ihana lapsen ja vanhemman suhdetta hoitava terapiamuoto on siis ollut maassamme aktiivisena. Theraplayn juurista ja Suomeen rantautumisesta on blogannut lastenpsykiatri Lotta Lassenius-Panula TÄÄLLÄ.
Yhdistyksen tämänhetkisenä puheenjohtajana sekä ikuisesti innokkaana therapleikkaajana hehkutan tätä merkkipaalua tietysti ja kerronkin nyt teille ihanasta seminaaristamme Folkhälsanilla Helsingissä marraskuun 21. päivänä. Uutta tutkimustietoa lapsen varhaisesta psykologisesta kehityksestä ja varhaisen vuorovaikutuksen merkityksestä tarjoava tapahtumamme on avoin kaikille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Arvostetut huippuluennoitsijat tulevat mm. The Theraplay instututesta sekä Turun yliopiston FinnBrain-tutkimusryhmästä.

Seminaarin osallistumismaksu on 180 € + alv 24 % = 223 € (sis. 2 x kahvi + lounas). Tämä on ennakkohinta, joka on voimassa 20.9.2019 saakka. Tämän jälkeen osallistumismaksu on 226 € + alv 24 % = 280 €. Ilmoittautuminen tapahtuu Hogrefen kautta TÄÄLLÄ. Seminaarin opetuskieli on englanti (tulkkausta ei ole saatavilla).
Ladattavan esitteen löydät TÄÄLTÄ. Pistä jakoon työyhteisössäsi, tule yhdessä kollegan kanssa!
Lisäksi yhdistyksen jäsenille suunnattu seminaarin jälkeinen Workshop-päivä tarjoilee ammattitaitoa Yhdysvalloista ja Norjasta:

En malta odottaa – nähdään marraskuussa! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *