Podcast-hostina: ”Minulta sinulle” pureutuu arkeen MS-taudin kanssa

Tänä vuonna sain vastaanottaa erään hurjan mieluisan työtehtävän. Lääkeyhtiö Merck ylläpitää MS-tautiin liittyvää infosivustoa www.minultasinulle.fi, jonne he suunnittelivat uutta sisältöä; podcast-sarjan. Merckiltä otettiin yhteyttä ja pyydettiin, että juontaisin sen.

Psykologina ja terapeuttina olen tottunut haastattelemaan ihmisiä, joten koin tehtävän itselleni oikein sopivaksi. Korona yritti kyllä kovasti pistää kapuloita rattaisiin. Huhtikuulle sovitut nauhoitukset siirtyivät ensin kesäkuulle, ja lopulta syksyyn ja kokonaan etätapaamisiksi. Mutta näin se saatiin tehtyä, ja kaikki jaksot on nyt julkaistu. Kuuntele ne TÄÄLLÄ!

Minulta Sinulle -podcastissa pureudutaan monella tavalla arkeen MS-taudin kanssa. Sarja on viisiosainen ja siinä kuullaan MS-tautia sairastavien kokemuksia perheen perustamisesta, tukiverkon merkityksestä, työelämästä ja luotettavan terveystiedon lähteistä. Lisäksi jaksoissa tulee esille vinkkejä käsiteltyihin teemoihin terveydenhuollon ammattilaisilta.

Viisi jaksoa ovat nimeltään: 

  • Luotettavan terveystiedon jäljillä (tässä jaksossa on mukana mm. Tiedenaiset-yhteisöstä tuttu some-lääkäri Anni Saukkola.)
  • Työn sopeuttamisella jaksamista arkeen
  • Työelämästä poisjääminen
  • Perheen perustamisesta
  • Tukiverkon merkityksestä

Kerro ihmeessä, mitä pidit tästä sarjasta! 🙂

ja PS. Olen aiemmin tehnyt Vauva-lehdelle Vauvakuiskaajat-podin. Se löytyy Suplassa TÄÄLLÄ.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *