Päivitystä ilmeeseen: uusi logo!

Olen uusinut tänä syksynä Niki Strbianin kanssa verkkosivujeni valokuvat ja saanut uuden, kauniin ja tyylikkään logon, jonka suunnitteli graafikko Annika Välimäki.  Lisäksi olen saanut päivittämiseen apuja vakkari-digitoimistoni Outokoneen superkivoilta Arilta ja Ollilta, KIITOS! Kylläpä olen löytänyt rinnalleni hienot yhteistyötahot. Olen aivan hurjan iloinen!
Kun olin kolmisen vuotta sitten perustamassa nettisivujani, sain palvelua perhetuttavaltamme, joka omistaa Mainostoimisto Valon. Valossa suunniteltiin ja luotiin sivujen pohja sekä vastattiin logosta. Olin kaikkeen silloin varsin tyytyväinen, mutta… kehitys kehittyy.
Vähitellen aloin kaivata brändini visuaaliseen ilmeeseen enemmän pehmeyttä, keveyttä ja leikillisyyttä. Alkuperäinen logo alkoi näyttää silmiini maskuliiniselta, kulmikkaalta ja raskaalta. Ajattelin asiaa aina silloin tällöin. ”Teen tälle asialle jotain – sitten joskus”.
Vuosi sitten joulun alla silmiini osuivat erityisen kauniit joulukortit. Mistäs nämä ovat, ihmettelin. Annika Välimäki, graafinen suunnittelija Turusta. Jassoo, täytyypä laittaa muistiin. Keväällä näin taas valtavan kauniita kortteja kaupassa. Kappas, Annikan nekin! Mieleeni alkoi kehkeytyä suunnitelma, että pyytäisin Annikaa suunnittelemaan minulle uuden logon. Sitten joskus.
Viime kuun alussa heräsin unesta, jossa Annika oli piirtänyt minulle logon. Unen tunnelma oli iloinen ja ylpeä. Kaikkien syyskiireiden keskellä päätin seurata uneni johdatusta ja laitoin Annikalle samantien sähköpostitse kyselyn logosuunnittelusta. Nyt oli intuitiivisesti tullut se joskus. Seuraavaksi tapasimmekin toisemme Turussa aamupalalla ja yhteistyömme käynnistyi.
Vanha logo saa nyt jäädä muistoihin:

Uusi on tässä:

Aikamoinen muutos vai mitä?
Olen tähän ihan valtavan tyytyväinen! Kokonaisuus on toiveideni mukaan keveän simppeli ja ammatillisia arvojani – hoivaa, iloa, turvallisuutta ja korkealaatuista ammattitaitoa viestivä. Tyylikäs ja ajaton!
Annika on kirjoittanut nimeni käsin, joten se on todella uniikkia kalligrafiaa. Mielestäni hyvin naisellinen ja kaunis! Värinä mustan rinnalle on tuotu pronssinen, ruusukultainen sävy. Yhdistelmä on mielestäni samaan aikaan klassinen ja nykyaikainen. Leikillisyyttä edustaa kevyt ja pehmeä höyhen, jota käytän työssäni Theraplay-aktiviteeteissa. Ensimmäinen versio logosta oli vielä kevyempi, ilman alleviivausta. Halusin viivan kuitenkin mukaan jäntevöittämään ja jäsentämään kokonaisuutta. Se ikään kuin yhdistää logossa ilmenevät viestit herkkyydestä ja samanaikaisesta napakkuudesta.
Kiitos ihana Annika Välimäki, jonka kanssa yhteistyö sujui erinomaisen mallikkaasti. Ja jatkoakin piisaa… tulossa on nimittäin myös ihan uudenlaiset käyntikortit by Annika! Näistä lisää tuonnempana, kun valmistuvat.
Vuosien varrella olen huomannut olevani paljon paremmin esillä henkilöbrändini kautta, kuin Psykologipalvelut MindLink-yrityksenä. Sen vuoksi halusin uuteen logoon nimeni isompaan rooliin. MindLink on kuitenkin esillä blogin nimenä.
Logon uusimisprosessin aikana rekisteröin itselleni myös www.leeamattila.fi- domainin ja se toimii nyt rinnakkaisena osoitteenani. Voi olla, että siirryn vielä käyttämään sitä ensisijaisena verkkosivujeni osoitteena, ja mindlink.fi:a toissijaisena. Molemmat domainit ohjautuvat nyt kuitenkin samaan paikkaan.
Kuva: Niki Strbian, editointi Annika Välimäki
Yksi asia johtaa tunnetusti toiseen, ja omassa mielessäni aivan vilisee uusia ideoita sivuilmeen ja rakenteen parantamiseksi edelleen. Jos nyt ottaisi kuitenkin rauhallisesti ja muutoksen kerrallaan!  😉
Mitä pidät uudesta logostani ja miten se mielestäsi sopii minulle?

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *