Leea vastaa-palsta kiittää lukijoitaan!

Olen suureksi ilokseni saanut kirjoittaa Vauva-lehteen psykologin vastauspalstaa vuodesta 2016 alkaen. Ensin se oli lastenlääkäri Jarmo Salon kanssa jaettu Neuvola, mutta viime vuonna sain palstan kokonaan omakseni, jolloin sen nimeksi tuli Leea vastaa. Osa jutuista on luettavissa vain printissä, osa on myös netissä. 
Toimitus valitsee kysymykset, ja minä vastaan niihin. 🙂 Voit lähettää oman kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen vauva@sanoma.com  . Kirjoita aihekenttään ”Leea vastaa”. 
Kysymysten ja vastausten arkiston löydät Vauvan sivuilta TÄÄLLÄ. 
Vauva-lehti keräsi vuoden 2019 lukijoiden äänestämät parhaat jutut yhteen TÄÄLLÄ, ja oih – kiitän nöyrästi! Noista seitsemästä vuoden 2019 parhaasta artikkelista peräti kolme on Leea vastaa-palstan juttua. Ne on nyt vapautettu tilaajamaksumuurin takaa, joten klikkaile lukemaan!
Vauva-lehden toimitus siirtyi muuten hiljattain Sanoma-konsernissa HS:n organisaation alle. Tämän seurauksena Vauvan verkkosisältöä julkaistaan jatkossa enemmän hs.fi:ssa. Siellä tulee todennäköisesti näkymään myös Leea vastaa -palstaa sekä aiempia juttujani, kenties Vuorovaikutuksen verkkokurssia ja Vauvakuiskaajat-podcastiakin. 
Tervetuloa kaikki uudet lukijat ja kuuntelijat!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *