Facebook-arvonta: 5kpl Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä-kirjoja

Niin se aika vierii! Minun sekä rakkaan mentalisaatio-aisaparini lastenpsykiatri Janna Rantalan kirjan Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä julkaisusta ja julkkareista on kulunut aika tarkalleen puoli vuotta. Kirjasta on otettu jo toinen painoskin ja kirjastossa varausjonossa Helsingissä on jatkuvasti parisataa ihmistä. Huippua, kiitos kaikille lukijoille!

Kirjan näkyvyydestä mediassa kirjoitinkin jo aiemmin TÄSSÄ postauksessa. Mutta lisäksi julkaisen nyt muutamia sydäntämme lämmittäneitä palautteita ja viestejä, joita olemme saaneet kirjan tiimoilta:
13-vuotias oli selaillut kirjaa ja tokaissut vanhemmalleen:”Sun pitää lukea tätä, niin ymmärrät paremmin mun tunnetiloja”.
”Vihdoin on ilmestynyt loistava, helppolukuinen ja mukaansatempaava @JannaRantala’n ja @LeeaMattila n kirja mentalisaatiosta – kyvystä ja halusta ymmärtää itseään ja lastaan.”
”Kirja luettu. Eihän tämän parempaa kirjaa voi olla! Kiitos Janna ja Leea osaavat ja ammattitaitoiset naiset. Niin hyvin ja mielenkiintoisesti kirjoitettu.Tosi hyvä!!!”
”Hei @leea.m ja #jannarantala , luin kirjanne BookBeatista ja halusin antaa palautetta: tuntui että kirjan sanoma osui ja upposi samantien. Yritin ottaa heti oppeja käyttöön lasteni (ja vähän miehenkin) kanssa ja erityisesti ”hankalan” esikoisen kanssa se on toiminut todella hyvin. Olen varmastikin mm. arvioinut hänen intentionsa usein väärin tai en ole kaivellut syitä mistä raivostuminen pikkusisarukselle todella kumpuaa. Kuvittelin olevani tuttu lapsen tunteiden sanottamisen kanssa, mutta se on tainnut olla enemmän esimentalisointia.. vinkit rauhoittamiskeinoihin toimivat myös arkiaamujen hässäkkään kun kuopuksen viideskin sukka painaa jalkapohjaa 😬Jo nyt tulos on se että olen saanut ylimääräisiä haleja ja tänään legoauton tuoman lapun, jossa kerrotaan että äiti on paras. Kiitos teorian lisäksi myös käytännönläheisistä esimerkeistä! Taidan ostaa vielä kirjaversion että voin alleviivailla ja pitää opit lähellä ettei unohdu. Kiitos teille mahtavasta kirjasta, jolla toivon mukaan on jatkossakin iso muutos perhearkeemme!”

”Todella ahmittava kirja! Kiitos!”
”Lukenut vasta muutaman sivun ja vahva suositus jo nyt!”
”Luen juuri (iltaisin) Mitä ihmettä-kirjaa ja tämä kirja on jo 1/3 luettuani herättänyt useita ahaa-elämyksiä!”
”Loistava kirja, kiitos! Hyviä eväitä 5v uhmakkaan kanssa toimimiseen. Ennenkaikkea oman itsen mielenhillintään.”
”Oli luettava kerralla. Herätti paljon ajatuksia ja antoi käytäntöön keinoja. ❤️ Nopealukuisuudesta ja koukuttavuudesta plussaa.”
”Oli kyllä kerrassaan kelpo teos! Vaikea ja monimutkainen #mentalisaatio -aihe oli saatu tuotua ymmärrettävälle arjen tasolle ja perheitä kunnioittavalla tyylillä. Mielellään suosittelen asiakkaille luettavaksi! Itsellekin teki hyvää kerrata perusasiat.”
Good Reads-sivustolla on lisäksi arvio:
”Hyvin rakennettu kirja, ensin avataan teoriaa ja sen jälkeen näytetään miten sitä voisi hyödyntää käytännössä. Lukijalähtöisesti kirjoitettu, ei liikaa hienoja sanoja, vaan puhetta mitä tämmönen tavallinen ihminen ymmärtää. Vielä kun näitä oppeja oppisi käyttämään.”

Oih! Niin kiitollinen näistä sanoista! <3 <3 <3
Haluankin nyt juhlistaa kirjan puolivuotissynttäreitä ja järkätä sen kunniaksi kunnon arvonnan. Kommentoi Psykologi Leea Mattila-tilin Facebookin kuvaan su 23.6.19 mennessä: kerro, miksi tämä kirja olisi sinulle hyvää kesälukemista, tai tägää postaukseen hänet, kenelle se mielestäsi sopisi.
Arvon viisi kirjaa, joissa on meidän tekijöiden signeeraukset. Kirjat sponsoroi Gummerus kustannus, kiitos yhteistyöstä!

Onnea arvontaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *