Mitä ihmettä? Kirja-aiheisia radio- ja lehtihaastatteluita kevään varrelta

Olenko kertonut, että kasvatusguru Jari Sinkkonen on maininnut mentalisaation olevan seuraava kasvatustrendi? Uuu, miten painava sana!
Mentalisaation voit ottaa haltuun lukemalla minun ja Janna Rantalan kirjoittaman Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä -kirjan. Se julkaistiin tammikuussa -19 ja kevään ajan on ollut sittemmin aika kivasti esillä. Kirjasta otettiin jo toinen painoskin! Tässä postauksessa on kooste bongaamistani jutuista. Klik klik kuuntelemaan ja lukemaan linkkien kautta!
Kävimme tammikuussa  Jannan kanssa toimittaja Miia Krausen haastattelussa Yle puheen Nostossa. Jutustelimme kirjan aiheesta, eli mentalisaatiosta ja vanhemmuudesta. Yle Puheen haastis on kuunneltavissa Yle Areenassa TÄÄLLÄ.

Helmikuussa piipahdimme puolestaan Sami Kurosen vieraina Popstudion Päiväkahveilla. Kuuntele tuumauksemme ja Samin oivat oivallukset Suplasta TÄÄLLÄ.

Maaliskuussa kävin juttelemassa Mitä ihmettä-kirjasta sekä vanhemmuudesta ja yrittäjyydestä valokuvaajaystäväni Niki Strbianin Happy Hell- podcastissa. Voit kuunnella sen TÄÄLLÄ.

Muutamia artikkeleitakin on julkaistu:
Meidän perhe-lehti kirjoitti artikkelin mentalisaatiosta TÄÄLLÄ.
Kotilieden kirja-arvio TÄÄLLÄ.
KaksPlussan juttu TÄÄLLÄ.
Hyvä Terveys-printtilehden numerossa 3/2019 oli laaja artikkeli mentalisaatiosta, jonka yhteydessä mainittiin myös Mitä ihmettä? -kirja:

Kynäilin itse kirjaesittelyn Tukea vanhemmille-sivustolle TÄÄLLÄ.
Adoptioperheet-lehdessä 1/2019 oli seuraavanlainen kirja-arvio:

Tsekkaa myös nämä Mitä ihmettä? -kirja-arviot:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *