Vauvakuiskaajat-podcastit Suplassa

Teimme Vauva- ja Meidän perhe-lehtien tuottaja Katri Jaalamaan kanssa loppuvuodesta tosi kivaa yhteistyötä. Kävimme nimittäin nauhoittamassa Sanomatalolla 10-osaisen podcast-sarjan, joka on saanut nimekseen Vauvakuiskaajat. Nämä podcastit pohjaavat viime syksyiseen Vauva.fi:lle laatimaani vuorovaikutusaiheiseen verkkokurssiin. Kun vauvan kanssa elellessä ei aina ehdi ja jaksa lukea, niin näitä voi kuunnella Supla.fi:sta vaikka sohvalla silmät kiinni maaten tai vaunulenkeillä!

”Sinäkin voit olla vauvakuiskaaja! Tämä podcast antaa vanhemmille välineitä hyvään vuorovaikutukseen vauvan kanssa. Miten vastasyntyneen kanssa kommunikoidaan? Voiko ihan pienen kanssa leikkiä? Entä jos vauva ei nuku ja kaikki tuntuu raskaalta? Jokaisen osan lopussa on käytännön tehtäviä, jotka auttavat arjessa. Asiantuntijana meillä on vanhemman ja lapsen suhteeseen erikoistunut psykologi Leea Mattila, ja minä olen Vauva.fin tuottaja Katri Jaalamaa. Tervetuloa mukaan!”

Jaksot julkaistaan kerran viikossa torstaisin nyt kevään ajan ja niistä löytyy myös pienet  viikkoartikkelit vauva.fi-sivustolla.
Ensimmäinen jakso, joka käsittelee raskausajan psykologiaa, on otettu uunista ulos ja kuunneltavissa nyt TÄÄLLÄ. Jaksoa kommentoitiin Facebookissani näin: ”Todella hyvä. Rauhoittava tahti ja ääni, joten toimii myös eräänlaisena rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksena. Ja vaikka en ole tällä hetkellä raskaana, niin palautti miettimään omia raskauaikoja ja sen aikaisia ajatuksia. Toi myös uusia oivalluksia. Kiitos! 😊”

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *