Uutisia ja uutisista johtuva tammikuun blogitauko

Heeeeeii!
Kevätkausi pyörähti tänään käyntiin joululoman jälkeen. Olen tosi innoissani koko vuodesta 2018, edessäolevista uusista asiakkuuksista, tulevista tehtävistäni sekä haaveistani omaan kouluttautumiseeni ja ihmisenä kehittymiseen liittyen! Otin käyttöön uuden kalenterin ja kyllähän sitä selailee pienellä jännityksellä – mitä kaikkea lehdille mahtaakaan kirjautua? ”12 new chapters, 365 pages”. 
Otsikossa lupaan uutisia…
No ensinnäkin, olen tehnyt viime syksyn mittaan kutkuttavaa yhteistyötä kivan Oppi ja Ilo-tuotesarjan kanssa ja ihan pian saan kertoa, mistä kaikesta on kyse! Sen verran paljastan nyt, että tulossa on kaksi erilaista varhaiseen vuorovaikutukseen liittyvää ihanaa tuotetta. Toinen niistä ilmestyy jo tänä keväänä, toinen vähän myöhemmin.
Toiseksi, olen tehnyt kustannussopimuksen ja kirjoitan mentalisaatio-aiheista tietokirjaa yhdessä suositun lastenpsykiatri Janna Rantalan kanssa! Kirja ilmestyy vuoden päästä Gummeruksen kustantamana. Kirjoitamme tiedettä popularisoiden siitä, kuinka suhde lapsen kanssa vaikuttaa hänen kehitykseensä ja miten suhdetta ja vuorovaikutusta voi tukea kiinnittämällä huomiota omiin tunteisiin ja pyrkimällä ymmärtämään lapsen käyttäytymisen taustalla olevia mielentiloja. Tavoitteena ei ole mikään ohjekirja, vaan ymmärrystä ja jokaisen omaa ajattelua kehittävä, mahdollisimman helppolukuinen teos, joka yhdistää minun ja Jannan pitkän kokemuksen ja koulutuksen psykologian, lastenpsykiatrian ja psykoterapian alalta. 
Vetäydynkin nyt tammikuulla kirjoittamaan kaikkien sovittujen töiden ulkopuolella liikenevät tuokiot. Nipistän itselleni vähän lisäaikaa pitämällä mm. blogitauon ja tuottamalla myös somepäivityksiä vähän harvemmin.
MindLink-blogi palaa helmikuussa tauolta. Blogin paussista riippumatta kuulen mielelläni Sinusta ja vastaan yhteydenottoihin tavalliseen tapaan ihan jokaisena päivänä. Hoidan tammikuussa kirjoittamisen ohella ilolla myös jokaviikkoisia perustehtäviäni – vastaanottoa, työnohjauksia ja koulutuksia!
Voikaa hyvin!
kuva: Niki Strbian

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

2 thoughts on “Uutisia ja uutisista johtuva tammikuun blogitauko

  1. Olipa ihania uutisia! Kirjaanne odotan jo innolla, olen myös Jannan suuri ihailija!

    Onnellisia aikoja toivottaa Ilona

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *