Uusi kirjamme ilmestymässä pian: Teinin mieli – opi ymmärtämään nuorta

Jännittäviä uutisia!

Olemme vuoden mittaan kirjoittaneet lastenpsykiatri Janna Mannisen (ent. Rantala) kanssa jatkoa pikkulapsivaihetta käsittelevälle Mitä ihmettä? Opi ymmärtämään lapsesi mieltä-kirjallemme. Nyt se on painossa ja Gummeruksen kevään -24 uutuuskirjojen katalogissa esillä TÄÄLLÄ (s. 48-49).

Teinin mieli – opi ymmärtämään nuorta julkaistaan tammikuussa -24. Uskallan ylpeänä väittää, että siitä tuli aivan mahdottoman onnistunut ja ajankohtainen teos! Takakannen teksti kuuluu näin:

Teinin mieli – Opi ymmärtämään nuorta kertoo, miksi murrosikä on tärkeä elämänvaihe niin nuorelle itselleen kuin hänen aikuisille läheisilleen. Teos pohjautuu mentalisaatioteoriaan eli kykyyn ymmärtää omia tunteitaan ja reaktioitaan sekä eläytyä toisen mieleen. Nuoruusiän kehitystä tarkastellaan tuoreesta näkökulmasta: tunnesäätelyn, vuorovaikutuksen ja resilienssin kautta. Nuoruusvaiheen haasteita iloineen ja itkuineen käsitellään hauskasti ja kunnioittavasti arkista elämää ymmärtäen. 

Kirjoittajat tarjoavat samaistumispintaa, apua, selviytymiskeinoja sekä vertaistukea ja huumoria. Kirja sopii paitsi vanhemmille ja lähiaikuisille, myös kaikille nuorten parissa työskenteleville. 

Kiinnostuitko? Ota tämä lukulistallesi ja kerro sitten, mitä pidit! Teos julkaistaan painetun lisäksi e- ja äänikirjana – lukijana edellisestä kirjasta tuttu Anniina Piiparinen. Tammikuussa järjestän kirjasta varmasti arvonnan somekanavissani, joten liity ajoissa seurailemaan: Facebookissa @psykologileeamattila ja Instagramissa @leea.m .

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *