Uudenmaan psykologiyhdistyksen kanssa Pakosaariseikkailulla Pihlajasaaressa

Tämä menee ehkä vähän blogin aihepiirin vierestä, mutta joskus näin saattaa käydä 😉 Nyt oli nimittäin niin kiva reissu pelastamassa maailmaa ydinkatastrofilta, etten malta olla kirjoittamatta siitä – ja etenkin olla tarjoilematta teille kauniita valokuvia merellisistä maisemista!
Uudenmaan psykologiyhdistys eli UPSY järjestää meille jäsenille toimintaa, kuten koulutuksia. Tällä kertaa vuorossa oli virkistystä. Kun näin sisällön sähköpostissani, tiesin haluavani mukaan. Tarjolla oli leikkisä Exit Room Helsingin Outdoor-pakopelitapahtuma Helsingin kauneimmalla saarella – Pihlajasaarella.
Retkeä kuvattiin näin: ” Uniikki, haastava ja liikunnallinen, useamman tunnin kestävä seikkailu. Jakaudumme tiimeihin ja meidät kuljetetaan veneellä kuvankauniille Pihlajasaarelle Helsingin edustalla – tehtävämme on estää suuri katastrofi ja ratkaista lukuisia arvoituksia ja tehtäviä voidaksemme lopuksi poistua saarelta helpottuneina ja onnellisina sankareina.”
Psykologit PIhlajasaaressa. Kuva: Exit Room Helsinki
”Kazakstanista Washingtoniin matkalla ollut yksityiskone on tehnyt hätälaskun Helsingin edustalle ja uponnut muutama minuutti laskeutumisen jälkeen mereen Pihlajasaaren edustalla. Silminnäkijähavaintojen mukaan osa koneen matkustajista selvisi laskeutumisesta hengissä. Koneessa oli kansainvälisen median saamien tietojen mukaan valkoisen talon lähipiiriin kuuluvia henkilöitä. Samaan aikaan käynnissä on maailmanlaajuinen etsintäkuulutus: Tuntemattomat tekijät ovat varastaneet kazakstanilaiselle sotilasalueelle sijoitettuna olleen Neuvostoliiton aikaisen atomipommin
Mitä on OIKEASTI tapahtunut?
Keitä matkustajia koneessa oli?
Missä pommi on nyt? Onko se vahingoittunut tai jopa aktivoitu?
Uhkaako Suomea ydinkatastrofi, mikäli pommi on ajautunut saarelle?
Nämä kysymykset pyörivät kaikkien mielissä, mutta te pystytte löytämään niihin vastaukset! Olette osuneet saarelle ensimmäisinä. Terroristijärjestö uhkaa räjäyttää pommin 150 minuutin kuluttua. Tämä tarkoittaisi loppua Suomelle ja syöksisi ihmiskunnan kolmanteen maailmansotaan. Selvittäkää, mitä on tapahtunut ja onko pommi ajautunut Pihlajasaareen – mikäli on, tehkää se vaarattomaksi. Teillä on mahdollisuus poistua saarelta todellisina sankareina tai tuhoutua yhdessä kaikkien muiden kanssa. Olkaa varovaisia ja pitäkää kiirettä! Useilla salaisilla palveluilla, alamaailman hahmoilla ja terroristeillä on intressi saada pommi käsiinsä. Ette taida olla saarella yksin!”

Kaivarin ranta on ehdottomia lempipaikkojani Helsingissä. Ennen lähtöä Merisatamasta kävelin siellä ja ihailin merta Mattolaiturilla ja Cafe Caruselin terassilla.
Matka Pihlajasaareen taittui veneellä. Meille sattui aivan ihana sää: ei liian kuuma, mutta aurinkoinen ja lämmin. Saarella seikkailu ja tehtävien ratkominen oli ihan mahdottoman kivaa! Huokailin kaiken kauneuden edessä. Maisemat olivat niin huiput. Suosittelen!
Pakosaariseikkailun jälkeen UPSY tarjosi osallistujille keittolounaan Pihlajasaaren ravintolassa. Ja mikä ihmeen sattuma, että Psykologiliiton entinen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen sattui ravintolaan kanssamme samaan aikaan!

Suurkiitos hauskanpidosta UPSY ja kanssaseikkailijapsykologit, etenkin oma tiimini ”Psykot” eli Maija, Outi ja Tiia!

2 thoughts on “Uudenmaan psykologiyhdistyksen kanssa Pakosaariseikkailulla Pihlajasaaressa

  1. Heei, löysin tän sattumalta! Oli kyllä kivaa, kiitokset joukkuekamuille 😊 ja hienoja kuvia! Itse keskityin niin tiiviisti maailman pelastamiseen, etten ehtinyt maisemia juuri ihailla, kiva katsoa näin jälkeenpäin.

    1. Kiva, kun löysit! Jaoin postauksen Upsyn facebook-sivuille sen julkaistuani, mutta arvelinkin, että ei ehkä tavoita kaikkia mukana olleita. Reissu oli ihan huippu! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *