Toukokuun valitut palat

Aika on vierinyt vinhasti eteenpäin ja talvi yhtäkkiä jäänyt taa. Ihanaa! Valo ja lämpö on niiin tervetullutta! Olen ollut täystyöllistetty moneen suuntaan ja niukat 24 vuorokauden tuntia eivät ole millään piisanneet bloggaamiseen. Vaan ei se mitään, harrastuksistahan ei tule ottaa paineita. Tässä kuitenkin laidasta laitaan muutamia otteita töistäni ja vapaa-ajaltani kuluneen kuukauden ajalta.
Luennoimassa
Seure henkilöstöpalvelut pyysi minut luennoimaan päivähoidon ja koulun henkilöstölleen vuorovaikutusasioista. Kuulijoita ilmestyi paikalle melkein sata, joten Käenpesän ravintola oli tupaten täynnä. Ihmiset olivat innostuneita ja keskustelu kävi vilkkaana. Tykkäsin tilaisuudesta kovasti!
Toisenlaiset äidit-sarjan neljännen kauden kuvaukset ovat edenneet toukokuun aikana jo pitkälle – ensikäynneistä on kuvattu noin puolet ja ensimmäinen bebekin, suloinen tummakutrinen tyttö, on putkahtanut maailmaan! On ollut todella ihanaa palata tiimin kanssa yhteen ja tehdä tätä taas innolla. Palaverit tuotantoyhtiön energisellä toimistolla ovat ihan lemppareitani.

Sarjan stylisti kävi kotonani tuomassa esiintymisvaatteita ja valitsimme yhdessä sopivia asukokonaisuuksia. Tällä kaudella vaatteissa on paljon Hunkydorya ja Boomerangia.

Äitienpäivääkin vietettiin! Vein lapseni syömään huippuun italialaispaikkaan Villettaan Helsingin Töölössä. Söin suussasulavaa risottoa ja jälkiruoaksi tiramisua. Hinta-laatusuhde erinomainen, suosittelen!
Äitienpäivän ruusut ja pionit
Tiramisu kahvikupissa

Olen tietysti toiminut toukokuussa myös tärkeimmässäni, perustehtävässäni vastaanotoillani. Ihan pian Diacoreista tulee Terveystaloja, joten tässä varmaan viimeinen kuva tutusta punaisesta logosta – nyyh!

Kuun puolivälin paikkeilla mentalisaatio-aiheinen seminaaripäivä oli mukava breikki töistä ja inspiraation lähde. Yksinyrittäjänä on aina hyvä tavata kollegoita ja kiritellä uusimman tiedon perässä. Mentalisaatio tarkoittaa kykyä tarkastella omia ajatuksia ja tunteita sekä niiden vaikutusta itseen, toiseen ja suhteeseen. Mentalisaatio kehittyy vuorovaikutuksessa, kun koetaan tunteita ja ne tulevat säädellyksi toisen kautta. Mentalisaatiokyky on hieno voimavara tunne-elämässä – sitä kehittämällä psyykkinen hyvinvointi paranee yleensä merkittävästi.

Ystäviltä saatu järkkymätön tuki liikutti, kun kohtasin haasteita omalla polullani. Kevään ajan kuormittanut harmi lienee kuitenkin nyt selätetty. Ihastuin omia murheitani pohtiessani edesmenneen Mauno Koiviston sitaattiin: ”Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin”.

Lennähdin työmatkalle Ouluun ja paluumatkalla jäin kentälle jumiin. Huonon näkyvyyden vuoksi klo 15.30 lento oli peruttu ja edessä oli odotus klo 21.30 lähtevälle lennolle. En riskeerannut tuon perumista, vaan hyppäsin odottelun sijaan Oulusta etelään lähteneeseen kuuden junaan. Työpäivälle tuli sitten mittaa kaikkiaan 18 tuntia… Oh well!
Cancelled!
Toukokuussa vietin myös useampia synttärijuhlia, kuten sielunsiskoni Kaisan nelikymppisiä. Sää suosi ja puutarhassa tarkeni istuskella. Illan viilettyä saimme kuulla livemusiikkia ja myöhemmin lauloimme vielä karaokea. Pure love!
Yhtenä iltana maailma ois kohdallaan
Tervetuloa kesäkuu!

SaveSave

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *