Toisenlaiset teiniäidit: Petra

Petran Toisenlaiset teiniäidit– jaksossa nähtiin ihanan aito nuori nainen, jolla oli perheensä lisäksi erityinen kiintymys – autoonsa. Minusta tämä oli tosi herttainen piirre ja teki hänestä varsin mielenkiintoisen persoonan. Pidän itsekin omasta autostani, ja taisinkin vähän salaa samaistua Petraan!
Äitien yhteistapaamisella Petra toi esiin lapsettomuuden kokemuksensa ja miten nuoresta iästä johtuen sitä ei oltu kuultu terveydenhuollossa. Kuinka ihanalta tuntui siis hänen puolestaan se, että nyt oltiin tässä tilanteessa ja vauva kasvoi masussa kovaa vauhtia. Jäin odottamaan innolla kahdenkeskistä tapaamistamme tuonnempana.

Lähdin junalla reissuun Iisalmen kautta Vieremälle. Kylä oli viehättävän pieni ja paikallisesta lounasbaarista sain aivan tavattoman herkullista moussakaa. #suomitutuksi

Ihan pitää kertoa Samin puolesta se, kuinka hän oli mennyt Vieremällä kauppaan ja kassa tokaissut Samille tuttavallisesti tervehdyksensä: ”Mitteepä se Kurosen poeka tiällä tekköö?” 😉

Juttelimme Petran kanssa heidän kotinsa takapihalla Petran itsetunnosta ja sekundaarisen lapsettomuuden kokemuksista. Petra toi esiin haavoittavia tokaisuja, jotka kuulostivat yllättävän tutuilta – olen kirjoittanut aiheesta aiemmin Vauva.fi-nettikolumnin.
Neea oli superhellyyttävä ja varsinainen linssilude. Häntä piti kuvata ainakin yhtä paljon kuin vauvaa ja Neealle piti aina näyttää kamerasta, millainen kuvasta oli tullut. Siinä oli neidin itsetunto kohdillaan!

Vauva oli kyllä niin ilmeikäs, vai mitä sanotte tästä kuvasarjasta:

Ihana Petra ja perhe! Kiitos, että sain käydä!
Jos jakso jäi sinulta näkemättä, niin Ruutu.fi auttaa TÄÄLLÄ.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *