Toisenlaiset teiniäidit: Emma

Viikon Toisenlaiset teiniäidit-sarjassa nähtiin tällä viikolla Emma. Hän on kahden lapsen yksinhuoltaja, jolla on ollut epäonnea parisuhteissa. Esikoisen isä on kuitenkin aktiivisesti mukana heidän elämässään ja tapaa lasta, mikä on ihan mahtava juttu. Vauvan isä vetäytyi raskausaikana tapahtuneen eron jälkeen, mutta kuulin Emmalta hiljattain, että toiveita hänen isän roolinsa löytymisestään on herännyt. <3
Luottamuksen uudelleen rakentuminen ei ole aina ihan yksinkertaista pettymysten jälkeen, kuten moni on kokenut. Haavojen nuoleminen on ikävien tunteiden käsittelyä ja pyrkimystä ymmärtää omia ja toisen ajatuksia, tunteita, toiveita ja motiiveja. Se auttaa särkyneen sydämen korjautumiseen ajan kanssa ja mahdollistaa suuntautumisen uuteen, sitten kun sellainen eteen tulee. Surujen maton alle työntäminen ja niiden kieltäminen sen sijaan ei ole erityisen tehokasta, vaan altistaa erilaiselle psyykkiselle oirehdinnalle.

Ajelin Kotkaan jututtamaan Emmaa ja tapaamaan hänen suloista pientä poikavauvaansa! Emma oli synnytyksen jälkeen aika järkyttynyt, koska vauvan isä oli joutunut puukotuksen uhriksi. Hänellä on onneksi niin mieletön tukijoukko ympärillään, että lohtua ja murheiden kuuntelijoita riittää.
Emma voi tilanteeseen nähden mielestäni hyvin ja oli ihan rakastunut vauvaansa. Emma oli menossa Samin kanssa ottamaan uuden tatuoinnin vauvan syntymäajalla ja siitähän tuli tosi hieno – tsekkaa tilanne jaksosta!

Emman jakso löytyy katsottavaksi Ruutu.fi TÄÄLLÄ.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *