Rakkaimmat hetket-vuorovaikutuskortit, arvonta Instassa ja Lapsimessutarjous

Vuosi sitten esittelin teille käsikirjoittamani Vauvavuoden rakkaimmat hetket-valokuva- ja vuorovaikutuskortit. Palaan nyt aiheeseen mukavien uutisten kera. 🙂

Nämä ihanat kortit ovat valloittaneet monen vauvaperheen valokuvat. Niiden virstanpylväisiin voi merkitä päivämäärän ja ottaa vauvasta kuvan kortin kanssa. Tällä tavoin muodostuu moderni digitaalinen vauvakirja, josta voi halutessaan teettää vaikka valokuvakirjan. Tärkeitä ovat myös korttien taustat, joista löytyy kirjoittamaani tietoa vauvan kehityksestä ja hyvästä vuorovaikutuksesta aina raskausajalta yksivuotissynttäreihin.

Korttien kauniit kuvat on taiteillut Studio Spotnikin Henna Ryynänen.

Tuotteen synttäreiden kunniaksi sain Oppi & Ilolta kivan setin yhdelle: kaksi lippua Lapsimessuille 2019 ja Vauvavuoden rakkaimmat hetket-korttipakka! Julkaisen arvontapostauksen Instagramissani 1.4. ja arvon palkinnon Instagamissa arvontapostaukseen kommentin jättäneiden seuraajieni kesken 8.4.19.

Käykääpä siis seuraamassa ja naputtelemassa ensi viikon aikana kommenttia 1.4. julkaistavaan korttipostaukseeni Instaan @leea.m !

Oppi ja Ilo on mukana Lapsimessuilla 12.-14-4-2019 ja Vauvavuoden rakkaimmat hetket-kortit ovat siellä esillä ja messutarjouksessa teille edullisesti, kuinkas muuten. Kortit voit ostaa messuilla hintaan 12,90eur (-22%) ja Oppi&Ilon verkkokaupassa ne ovat messujen ajan -20%!
Itselle tai lahjaksi odottavalle- tai vauvaperheelle. <3
Minä pidän Lapsimessuilla tänä vuonna Key Note-luennon sekä lauantaina että sunnuntaina. Puhun hyvän suhteen luomisesta lapseen. Sunnuntaina suuntaan luentoni jälkeen Oppi & Ilon standille 6 k 70 tunniksi klo 14.30-15.30 esittelemään Vauvavuoden rakkaimmat hetket-kortteja. Tule juttelemaan kanssani – mistä tahansa aiheesta! Odotan innolla teidän lukijoiden tapaamista. 🙂

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *