Minulta Sinulle-podcastien uudet jaksot

Vuoden 2023 ensimmäinen postaukseni. Helmikuun loppua eletään – vieläkö kehtaan toivottaa mukavaa vuoden alkua? 😉

Viikot vierivät vallan vinhasti ja tänne blogiin tunnun ehtivän turhan harvoin kirjoittelemaan. Monta mukavaa ja hyödyllistä asiaa on tällä hetkellä kuitenkin niin vahvasti mielen päällä teille kertoa ja jakaa, että nyt täältä kyllä pesee juttuja ihan sarjatulena!

Viime syksynä nauhoitettiin neljä uutta jaksoa Merckin MS-podcasteihin, jotka sain jälleen kunnian juontaa. Pränikkä setti julkaistiin vuoden -22 lopulla Minulta Sinulle -sivustolla TÄÄLLÄ.

Uudet jaksot ovat tällaiset:

Lupa seksuaalioireista puhumiseen: Miten MS-tauti voi vaikuttaa seksuaaliterveyteen? Miten seksuaalioireista puhumista voisi helpottaa? Mikä on tärkeintä oireiden kohtaamisessa ja hallitsemisessa?

Matkalla lapsitoiveesta äitiyteen: Voiko MS-tauti vaikuttaa lapsen saamiseen? Vaikuttaako sairaus raskaudenkulkuun tai synnytykseen? Miten pienen lapsen yöheräilyjen kanssa pärjää?

Melko tavallista isyyttä MS-taudista huolimatta: Miten MS-tauti näkyy perheen arjessa? Vaikuttaako sairaus vanhemmuuteen? Miten MS-tauti vaikuttaa arkeen lasten näkökulmasta?

Rehellistä ja turvallista keskustelua lapsen kanssa: Miten keskustella MS-taudista eri-ikäisen lapsen kanssa? Miten selittää lapselle näkymättömiä oireita, kuten uupumusta? Miten toinen vanhempi tai läheinen voi tukea keskusteluissa?

Käy kuuntelemassa! Otan mielelläni palautetta vastaan. Ja uskaltanen paljastaa, että sarjaan tuotetaan edelleen uusia jaksoja tämän vuoden puolella. Näitä omasta sekä teidän kuuntelijoiden puolesta ilolla odottaen – kiitos Merck Suomi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *