MiB-seminaarin jälkitärpit ja naistenpäivän ALE-ylläri

Tunnetko Mothers in Business-yhteisön? MiB on urasuuntautuneiden äitien oma verkosto. MiB tarjoaa mm. erilaisia tapahtumia ja pyrkii vaikuttamaan perheystävälliseen politiikkaan.

Minulla ja lastenpsykiatri Janna Rantalalla oli ilo pitää MiB-jäsenille viime kuussa webinaari: ”Opi ymmärtämään lapsesi mieltä – ja ehdi silti ajoissa Teams-palaveriin”. Suurkiitos osallistuneille sekä verkkokurssitarjouksemme hyödyntäneille äitikollegoille vielä näin jälkikäteen! Ihania palautteita laittelitte <3

Tämänkertaisen webinaarimme aihemaailmasta viisi tärppiä mentalisoivaan vanhemmuuteen niihin aamuihin kun pinnaa kiristelee – tässä ihan jokaiselle, olkaa hyvä!


1. Niin vaikeaa kuin se hetkittäin onkin uskoa, niin lapsesi tuskin vitkastelee ja raivoaa tahallaan. Hänen on vain mahdoton ymmärtää, että kello käy, tukka on kampaamatta ja palaveri alkamassa, koska HÄNEN mielessään on käynnissä mahtava kissaleikki. Miau!


2. Lapsi ei kuule sinua ja perusteluitasi. Lakkaa siis inttämästä. Sen sijaan etsi katse- ja tunneyhteys lapseen.


3. Mutta ihan ensin: rauhoitu, rauhoitu, rauhoitu. Sinun tunteesi ovat tärkeitä, aitoja eivätkä koskaan vääriä. Lapsen on kuitenkin vaikeaa tulla kontaktiin kanssasi, jos olet vahvan tunnekuohun vallassa.


4. Jos on pakko mennä, niin menkää. Vaikka potkiva ja huutava lapsi kainalossa. Voit samalla kuitenkin eläytyä lapsen mielipahaan sen sijaan, että moitit häntä (tai itseäsi).


5. Hoida itseäsi vaikeiden uhmakohtausten jälkeen. Puhu tunteistasi ja etsi itsellesi ymmärtäviä ihmissuhteita. Kaikki välittävät vanhemmat joutuvat käymään näitä kamppailua. Et ole yksin. Tsekkaa #mentalisaatio ja #uhmastayhteyteen .

Jahei: tänään 8.3. on kansainvälinen naistenpäivä! Sen kunniaksi teille kaikille 24h ale Uhmasta yhteyteen eli näin opit ymmärtämään lapsesi mieltä – verkkokurssistamme TÄÄLLÄ. Kurssin normaalihinta on 149eur ja nyt saat sen 8.3.21 klo 8.00 – 9.3.21 klo 8.00 välisenä aikana PUOLEEN HINTAAN 74,50eur!

Go, go!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *