Koulutan vuorovaikutuksesta Helsingissä tammikuussa 2018

Nina Uusitalo on aivan ihana ja taitava psykologikollegani, jonka olen tuntenut vuosikaudet – olimme joskus ammoisina aikoina molemmat Jorvissa töissä; Nina lastenneurolla ja minä lastenpsykiatrialla. Vuosien varrella olemme kohdanneet mm. erilaisissa koulutustilaisuuksissa. Viime vuonna kävimme yhdessä Psykologit yrittäjinä-konferenssissa.
Koin suurta myötäylpeyttä, kun Nina kirjoitti tänä vuonna Aivotaidot-kirjan yhdessä Heli Isomäen kanssa. Kirja on siis ihan tuore, ja saatavilla kirjakaupoissa kautta maan. Suosittelen kaikille!

Yksityisyrittäjyyden parhaita puolia on voida soittaa tällaiselle mukavalle kollegalle ja ehdottaa yhteistyötä. ”Hei, mitä työtä tehtäis yhdessä?”
No laitetaan tietenkin kummankin paras osaaminen esille ja tarjoillaan se kaikille teille sosiaali-, terveydenhuollon, kasvatus- ja varhaiskasvatusalan ammattilaisille!
Olemme valmistelleet kolmituntisen koulutuksen ”Vuorovaikutus työvälineenä”, jossa pyrimme tuomaan ymmärrystä sekä työkaluja haastavaviin vuorovaikutustilanteisiin, joita jokainen kohtaa – suhteessa toisiin aikuisiin, sekä lapsiin ja nuoriin.
Ajatuksena on muokata tuonnempana tästä nyt ammattilaisille suunnatusta paketista myös vanhemmille suunnattu versio. Mitäs sanotte, kiinnostaisiko teitä sellaiselle luennolle osallistuminen?
kuva: Niki Strbian

Facebookissa @psykologileeamattila on käynnissä 22.12.2017 saakka arvonta, jossa postauksestamme tykkäämällä ja kommentoimalla voit voittaa itsellesi paikan koulutukseen. Postaus on kiinnitetty sivun alkuun, joten löydät sen helposti. Onnea arvontaan!
Pelkän onnettaren varaan ei kuitenkaan kannata jättäytyä. Ilmoittaudu nyt heti mukaan koulutukseen sähköpostitse leea@mindlink.fi tai nina.uusitalo@aivotaidot.fi – nopeat syövät hitaat! Pyydä kollegasikin 🙂 Nähdään tammikuussa!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

2 thoughts on “Koulutan vuorovaikutuksesta Helsingissä tammikuussa 2018

  1. Hei, yritin ilmoittautua tammikuun 2018 koulutukseen, mutta se ei onnistunut.
    saanko linkin uudestaan?

    yt.ilona

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *