Kesäkuun sekalaiset

Hui, minne aika oikein katoaa! Nyt on jo heinäkuun yhdeksäs päivä, enkä ehtinyt koko kesäkuussa postata blogiin mitään. Mitä ihmettä sitten oikein puuhailin niin kiireisenä?
Toisenlaiset äidit-sarjan kuvaukset ja niihin valmistautuminen on ollut kutkuttavan kivaa ja uutta, vaikka oma itsekritiikki välillä pistelee ja lopputulos tietysti jännittää kovasti. Olen ollut todella etuoikeutettu päästessäni rinnalle kulkemaan niin monen mielenkiintoisen perheen elämänmuutoksessa. Erittäin suuri kunnia! Kuvauspäivät ovat vilahtaneet kuin siivillä ja tiimi on niin mukava! Tulen, -nyyh, kaipaamaan heitä kaikkia tämän valloittavan projektin päättyessä. Ohjelmaan liittyen käytin yhden päivän hauskan ja rempseän stylistini kanssa valiten sopivia kuvausvaatteita ja asusteita. Alkukesäni on siis ollut hyvin vaihteleva ja kokemuksellisesti rikas.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Synnytyksen jälkeisellä käynnillä: Sarahin jakso.
Kesäkuussa piipahdin Radio Suomipopin iltapäivässä juttelemassa Sami Kurosen ja Jenni Alexandrovan kanssa perheiden haasteista. Alussa vähän jännitti, mutta kun syke laantui, niin juttukin alkoi luistaa paremmin. Haastattelun voit käydä kuuntelemassa täältä.
Vieraana suomipopin iltapäivässä
Vieraana Suomipopin iltapäivässä
Nelonen Median markkinointikuvauksissa Sanomatalossa pääsin meikattavaksi ja kammattavaksi, ja taas tutustuin uusiin ihmisiin. Mainoskampanja ohjelmasta alkaa elokuun alussa. Huh!

IMG_2906

IMG_2916
Behind the scenes
kuva: Arja Oikarinen
Toisella kerralla kokoonnuin Sanomatalossa Nelosen kanavapäällikön ja tuottajan, sekä Vauva- ja Meidän Perhe-lehden päätoimittajan kanssa. Sovimme Toisenlaiset äidit-ohjelmaan liittyvästä nettikolumnisarjasta. Kolumnit tullaan julkaisemaan jokaisen jakson esittämispäivän aamuna ja tarkoitus on herätellä ikään kuin viikon puheenaihetta. Siispä kynää sauhuamaan.
Ystäväni, kirjailija-toimittaja Juha Vuorinen lupautui tsempparikseni, joten ei tässä kai hätää voi olla!
IMG_2988
Pappa Vuorisen kainalossa
Pikkujätin toimitusjohtaja järjesti meille talon erityistyöntekijöille hienon keskustelutilaisuuden Kampin huipun saunatiloissa. Mahtava avaus yhteistyölle. Pikkujätin vastaanotollani tapasin kesäkuussa viikottain apua tarvitsevia perheitä ja lapsia. Tässä työssä palkitsevinta on nähdä, kun ihmiset lähtevät vastaanotolta ja heillä on huojentunut mieli.
Theraplay-yhdistyksen hallitus kokoontui kesäkuussa ja päätettiin lähteä uusimaan Theraplay-yhdistyksen nettisivuja. Kirjoittelin jäsenkirjettä ja hoidin erinäisiä pikkuasioita, joista tietysti koottuna syntyi isompi puro hommia.
Annoin asiantuntijahaastattelun Vauva-lehteen päivähoidon aloituksessa huomioitavista seikoista. Tulokset on luettavissa elokuun lehdessä!
Kesäkuussa lopettelin lastensuojelupsykologin päivätyöni. Viimeistelin kollegani kanssa työn alla olleen posterimme eli tutkimusjulisteen ja ihastelimme lopputulosta. Juhannuksen alla luovutin avaimeni, tietokoneeni ja työhuoneeni. Nyt on sitten todellakin nokka kohti tulevaa ja töiden suhteen yrittäjän vapaus ja vastuu.
Työkaveri muisti kukilla.
IMG_2786
Lastenkaaren tiimiltä saatu, persoonallisuuteni mukaan valittu muki.
Tein kesäkuussa myös matkajärjestelyitä. Lähden Yhdysvaltoihin kansainväliseen Theraplay-konferenssiin ja olen tästä ihan valtavan iloinen! Naputtelin koneellani tietysti muitakin yrittäjän hommia, kuten kirjanpitoa, markkinointia ja verkostoitumista. Oma arki, harrastukset, ystävän viisikymppiset, ikkunanpesut ja auton huollatukset siihen päälle, niin kesäkuuni olikin kovin täysi.
Loppukesän postailen tiheämmin. Tulossa päivityksiä ainakin Chicagosta! Pysykää linjoilla.
Ihanaa keskikesää, ihmiset!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *