Joululahjaövereiden sijaan leikkejä ja syliä

Toimittaja Katja Nygård haastatteli minua viime kuussa jouluaiheiseen juttuun, josta vihjasinkin jo silloin. Nyt tuo artikkeli on julkaistu ja on ollut hurjan luettu netissä.
Screenshot Radio Novan sivulta
Sama haastattelu on julkaistu sekä Radio Novan sivuilla, että Voicen sivuilla. Luulen, että moni pohtii sitä, miten materiaa voisi vähentää jouluista. Suurimman osan ihmisten kaapit pursuilevat tavaraa ja onhan aika älytöntä, että joudumme ostamaan lisää kaappeja tai jopa isomman asunnon säilöäksemme kaiken.
Jos pukinkonttiin haluaa kuitenkin sujauttaa avattavaa, niin ainahan voi valita aineettoman lahjan. Kyselin omilta 10 ja 12v lapsiltani, mikä heidän mielestään voisi olla mieluisa sellainen lahja. Tässä lista heidän ajatuksistaan:
  • Lahjakortti Megazoneen, SuperParkiin tai muuhun sisäleikkipuistoon
  • Leffaliput
  • Urheilumatsiliput
  • Lasketteluliput
  • Kampaaja tai parturikäynti
  • Yhteinen reissu vanhemman kanssa vaikka Pokemon-jahtiin. Eväitä mukaan tietty!
  • Vierailu Fazerilaan -lahjakortti
  • Semmoinen jalkahoito, missä pikkukalat näykkivät jalkoja
Perinteisesti joulunaikaa leimaa myös mahdollisuus kiireettömään yhdessäoloon. Yllämainitusta haastattelustani löydät kivoja leikkivinkkejä lasten kanssa vaikka välipäiviin!
Varaslähtö jouluherkutteluun
Sammuta valot ja rentoudu kynttilän loisteessa!
Rentouttavaa joulunodotusta!

 

2 thoughts on “Joululahjaövereiden sijaan leikkejä ja syliä

  1. Meillä on ollut mieheni kanssa tapana viettää kahdestaan joulu ulkomailla ja jatkoimme tapaa vaikka lapset syntyivät (nyt 1- ja 3-vuotiaat). Lapset siis ovat meillä nyt mukana ja olemme viettäneet joulua omalla tavallamme. Joulupukkia ja joululahjoja meidän jouluun ei kuulu vaan jotain mukavaa tekemistä riippuen siitä missäpäin maailmaa olemme. Viime jouluna lapset saivat lelukalenterit, joista riitti hupia ja jännitystä. Ainakaan vielä 3-vuotiaskaan ei ole kysellyt lahjojen perään, saa nähdä miten käy tulevina vuosina. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *